Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Картофена Баница с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Картофена Баница с Праз

Как се Прави Картофена Баница с Праз

Прегледай всички 12 авторски предложения относно как се прави картофена баница с праз в Ezine.bg.
Картофена баница с празКартофена баница с праз
Сложете картофената баница с праз да се изпече в умерено заграна фурна (на около 180 градуса)....
Картофена яхния с празКартофена яхния с праз
Наситнете праза и го сложете да се задушава в тенджера. Овкусете го с подправките и налейте малко вода....
Картофена супа с празКартофена супа с праз
В маслото запържваме на ситно нарязаните праз лук и моркови. Когато поомекнат, заливаме с вода и оставяме сместа да заври....
Баница с празБаница с праз
2
Поръсете с мазнина и печете до почервеняване баница с праз!...
Лека картофена супа с празЛека картофена супа с праз
Прибавете пресованите картофи и нарязания на ивички и задушен в парченце масло праз....
Вита баница с празВита баница с праз
Разбъркайте останалите яйца с газираната вода, залейте готовата вита баница и я сложете да се изпече....
Наложена баница с празНаложена баница с праз
Сервирайте наложена баница с праз с чаша айрян....
Празеник - баница с празПразеник - баница с праз
Празеник - баница с праз може да се поднесе както топла, така и студена. Да и е вкусно!...
Италианска баница с празИталианска баница с праз
След това го разточете на две по-дебели кори, с първата застелете предварително намазнена тава, наръсете със ситно нарязания праз, полейте с тънка...
Картофена супа с праз и сиренеКартофена супа с праз и сирене
Ръсваме чубрица и магданоз на вкус и варим супата, докато картофите се сварят....
Картофена яхния с пилешко и празКартофена яхния с пилешко и праз
Праз лук се нарязва на едро, картофите се обелват и режат на парчета....
Картофена супа с праз и розмаринКартофена супа с праз и розмарин
Оставете сместа да се охлади, махнете розмарина и пасирайте до получаването на гладка смес....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: