Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Маслинова Паста
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Маслинова Паста

Как се Прави Маслинова Паста

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави маслинова паста в Ezine.bg.
Маслинова паста за рибаМаслинова паста за риба
Пастата може да използвате за пълнене на всякакъв вид риба на фурна. Комбинацията в тази маслинова паста е една експлозия на вкусове....
Картофени кюфтета с маслинова паста и чушкаКартофени кюфтета с маслинова паста и чушка
С навлажнени ръце се оформя плосък диск, отгоре се поставя с лъжица от маслиновата паста, а в средата ѝ – малко парче червена чушка....
Шницели от артишок и аспержи с маслинова пастаШницели от артишок и аспержи с маслинова паста
Изваждайте ги върху хартия, за да се подсушат. Сервирайте горещи с маслинова паста....
Паста с гъбиПаста с гъби
Паста с гъби за малки и големи гладници....
Паста с риба тонПаста с риба тон
2
Сложете спагетите да се сварят с малко сол и капки зехтин....
Паста с пилешки дробчетаПаста с пилешки дробчета
Чушката се изпича и обелва, след което се нарязва на лентички....
Паста на тиганПаста на тиган
Пастата се овкусява със сол, сух риган и босилек. Готви се на умерена температура, като се разбърква периодично до сваряването на пастата....
Паста с броколи и сиренаПаста с броколи и сирена
Бъркайте, докато сиренета се стопят и овкусете със сол и черен пипер....
Паста с патладжани и камбиПаста с патладжани и камби
Готовата паста насипете в бурканчета, затворете ги херметично и обърнете върху капачките, за да изстинат....
Прясна домашна паста с босилекПрясна домашна паста с босилек
Може да се прищипят в средата, за да заприличат на пеперуди. Покриваме с кърпа и оставяме да съхнат 1 час....
Паста с шунка и горгонзолаПаста с шунка и горгонзола
Паста с шунка и горгонзола - вкусни макарони по италианска рецепта!...
Паста с рукола и моцарелаПаста с рукола и моцарела
След като макароните се охладят, прибавете и руколата, разбъркайте леко и сервирайте....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: