Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пиле Жулиен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Пиле Жулиен

Как се Прави Пиле Жулиен

Прегледай всички 12 авторски предложения за как се прави пиле жулиен в Ezine.bg.
Пиле Жулиен с краставички, чушки и сметанаПиле Жулиен с краставички, чушки и сметана
1
Пиле Жулиен се сервира с гарнитура от зеленчуци или сварен ориз....
Жулиен с гъби печуркиЖулиен с гъби печурки
1
Брашното се размива със сметаната, посолява се. След това се налива в гъбите. Поръсва се с черен пипер....
Лесно пиле жулиенЛесно пиле жулиен
Пилешкото филе се нарязва на тънки ивици (жулиени) и се слага в тиган с масло до нужното запържване - придобиват бял цвят, става за няколко минутки...
Пилешки жулиени в сметанаПилешки жулиени в сметана
Нарежете киселите краставичи на жулиени, гъбите на филийки. Запържете пилешките жулиени и сложете в глинен съд....
Свински жулиени с гъбен сосСвински жулиени с гъбен сос
В същия тиган се прави и гъбеният сос, за целта се слагат нарязаните на парчета гъби с малко масло и започваме за запържваме....
Свински жулиени с пресен лук и чесънСвински жулиени с пресен лук и чесън
Нарязваме месото на жулиени, напречно на влакната. Почистваме и нарязваме лука и чесъна на парчета под ъгъл с дължина 3 см....
Свински жулиенСвински жулиен
2
Нарежете месото на тънки жулиени с размери 7-8 см дължина и 2 см ширина....
Гъбен жулиенГъбен жулиен
Накълцайте лука на ситно, а гъбите на жулиени. Запържете лука до златисто в предварително загрята мазнина....
Прави банички с яйца и сиренеПрави банички с яйца и сирене
Правите банички с яйца и сирене са много вкусни....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: