Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Селски Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Селски Козунак

Как се Прави Селски Козунак

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се прави селски козунак в Ezine.bg.
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Селски козунакСелски козунак
Сложете да се пече в загрята фурна на около 160 градуса. Щом стане готов селският козунак се отлепя по краищата от тавата....
Козунак с шафранКозунак с шафран
Млякото се загрява леко и се смесва с чаша и половина брашно. Добавя се маята и се оставя на топло, за да втаса....
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Сложете козунака в намаслена тава и го изчакайте да втаса /трябва да изпълни тавата наполовина/....
Козунак в тенджераКозунак в тенджера
2
Пробва се дали е готов козунакът, като се набоде с дървено шишче, да няма тесто по него....
Козунак с какаоКозунак с какао
Слага се готовото тесто за козунак в тава, дъното на която обилно е намазано с масло и поръсено с брашно....
Козунак с фантаКозунак с фанта
Преди сплитане фитилите задължително се усукват, за да се получат конци след изпичане на козунака....
Козунак с лимонКозунак с лимон
Сипете малко мляко и в него раздробете маята, добавете 1 с.л. брашно и 1 с.л. захар, оставете да се активира....
Пухкав козунак с квасПухкав козунак с квас
Добавяме яйчената смес към тестото и разбъркваме с миксер на ниска скорост, докато се смесят добре....
Датски козунак с ромДатски козунак с ром
Полейте изстиналия козунак със сока, смесен с рома. Разбийте сметаната, жълтъците и нишестето на водна баня....
Козунак с кисело млякоКозунак с кисело мляко
2
Тестото се оставя да втаса добре. Идва ред на оформянето на козунака, което става по ваш избор....
Великденски козунак с мътеницаВеликденски козунак с мътеница
Намазва се с жълтък така приготвения козунак и се пече в предварително загрята на 175 градуса фурна за около 45 минути....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 8
50
44
32
22
10
Дай твоята оценка: