Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Селски Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Селски Козунак

Как се Прави Селски Козунак

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се прави селски козунак в Ezine.bg.
Козунак по селскиКозунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Селски козунакСелски козунак
Сложете да се пече в загрята фурна на около 160 градуса. Щом стане готов селският козунак се отлепя по краищата от тавата....
Козунак с шафранКозунак с шафран
Млякото се загрява леко и се смесва с чаша и половина брашно. Добавя се маята и се оставя на топло, за да втаса....
Козунак с бадемиКозунак с бадеми
Сложете козунака в намаслена тава и го изчакайте да втаса /трябва да изпълни тавата наполовина/....
Козунак с фантаКозунак с фанта
Преди сплитане фитилите задължително се усукват, за да се получат конци след изпичане на козунака....
Козунак с лимонКозунак с лимон
Сипете малко мляко и в него раздробете маята, добавете 1 с.л. брашно и 1 с.л. захар, оставете да се активира....
Козунак в тенджераКозунак в тенджера
2
Пробва се дали е готов козунакът, като се набоде с дървено шишче, да няма тесто по него....
Козунак с какаоКозунак с какао
Слага се готовото тесто за козунак в тава, дъното на която обилно е намазано с масло и поръсено с брашно....
Ароматен козунак в хлебопекарнаАроматен козунак в хлебопекарна
Получават се 2 ароматни козунака. Ароматен козунак в хлебопекарна за малки и големи. Да ви е сладко!...
Чуден козунак с мармаладЧуден козунак с мармалад
Оставяме великденския козунак за 40-50 минути да се надуе още. След това го намазваме с прясно мляко и го поръсваме обилно със захар....
Козунак с кондензирано млякоКозунак с кондензирано мляко
Печем козунака с кондензирано мляко на 180 градуса около 25 минути....
Датски козунак с ромДатски козунак с ром
Полейте изстиналия козунак със сока, смесен с рома. Разбийте сметаната, жълтъците и нишестето на водна баня....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 8
50
44
32
22
10
Дай твоята оценка: