Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Извадете надениците, почистете тигана от мазнината и сложете лука с бялото вино да се задуши....

След като течността се изпари, ги извадете и ги намажете с останалото масло.
Поднесете наденицата с картофен салата или с туршия по желание....

Кипнете вода и пуснете готовата наденица да ври 20 минути на тих огън. След това я окачете на сухо и проветриво място....

Наденица в гювече по селски пригответе, като нарежете надениците на колелца и ги разпределете в 4-те гювечета....

На всяка порция се сипва от ориза с гъби и наденица, а около тях - доматения сос....

Обелените лук и чесън се нарязват на ситно и се запържват заедно с гъбите, поръсва се със ситно нарязан магданоз....

Нарежете наденицата и я наредете върху боба.
Загрейте фурната и запечете до апетитен загар.
Наденицата с фасул в тава е готова....

Разпределяме нарязаните наденици и сирене, поливаме с размитото доматено пюре и поставяме във фурната да се запече....

Сервираме, като сипваме от праза с наденицата и прибавяме по лъжица от картофите....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: