Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сурова Наденица

Как се Прави Сурова Наденица

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави сурова наденица в Ezine.bg.
Наденица в гювечеНаденица в гювече
1
Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата....
Пикантна наденица с горчицаПикантна наденица с горчица
Извадете надениците, почистете тигана от мазнината и сложете лука с бялото вино да се задуши....
Наденица с бяло виноНаденица с бяло вино
След като течността се изпари, ги извадете и ги намажете с останалото масло. Поднесете наденицата с картофен салата или с туршия по желание....
Наденица с гъбен сосНаденица с гъбен сос
Добавете сварените гъби, нарязаната наденица....
Наденица по ЛясковскиНаденица по Лясковски
Кипнете вода и пуснете готовата наденица да ври 20 минути на тих огън. След това я окачете на сухо и проветриво място....
Наденица в гювече по селскиНаденица в гювече по селски
Наденица в гювече по селски пригответе, като нарежете надениците на колелца и ги разпределете в 4-те гювечета....
Наденица с ориз и гъбиНаденица с ориз и гъби
На всяка порция се сипва от ориза с гъби и наденица, а около тях - доматения сос....
Спагети с наденица и гъбиСпагети с наденица и гъби
Обелените лук и чесън се нарязват на ситно и се запържват заедно с гъбите, поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Наденица с фасул в таваНаденица с фасул в тава
Нарежете наденицата и я наредете върху боба. Загрейте фурната и запечете до апетитен загар. Наденицата с фасул в тава е готова....
Гювечета с наденица и сиренеГювечета с наденица и сирене
Разпределяме нарязаните наденици и сирене, поливаме с размитото доматено пюре и поставяме във фурната да се запече....
Бурито с наденица и оризБурито с наденица и ориз
Нарязаните парчета наденица се запържват в сгорещеното олио....
Наденица с праз и картофиНаденица с праз и картофи
Сервираме, като сипваме от праза с наденицата и прибавяме по лъжица от картофите....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: