Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разделете втасалото тесто за тутманик на две, сложете едната част в намазнена тава и отгоре разстелете плънката....

Оформете вкусния тутманик в тавата, оставете за половин час да втаса, намажете с жълтък....

Намажете го със заделения жълтък и го сложете да се пече за около 30 минути на 175 °C.
Тутманикът за празник е много вкусен....

Другите кори правим по същият начин, като навиваме около първата кора. Като оформим нашия тутманик, оставяме да втаса....

Намажете получения тутманик с масло и разбит с малко олио жълтък. Ако желаете, поръсете със семена....

Получава се страхотен тутманик, опитайте.
Мързеливият тутманик в хлебопекарна е готов....

20

Вижте също как да си направите тутманик в хлебопекарна или любимия тутманик на конци....

Разбъркайте, ще се получи лепкаво тесто за тутманик. Ако не е достатъчно меко, сипете още брашно. Сложете и сиренето. Объркайте с шпатула....

Готовия мързелив тутманик за начинаещи намажете с масълце и поднесете....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: