Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Шницел от Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Оформяме 12 шницела и ги овалваме в брашно. Прибираме ги за 2-3 часа в хладилника да се стегнат....

Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.
Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина....

Оформят се шницели, овалват се в брашно, след това в разбитите яйца и се пържат в сгорещеното олио....

Оваляйте рулата в брашно, разбити яйца, галета и ги пържете в сгорещената мазнина, докато се зачервят....

1

1

Начукваме ги с дървено чукче, за да се изтънят и да им се придаде елипсовидна форма....

Поднесете телешки шницел натюр със сезонна салата или друга гарнитура по избор!...

Задушете до омекване нарязаните лук и гъби. Добавете към плънката натрошеното сирене, скълцания магданоз, 1 сурово яйце и 2 варени, които сте нарязали...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: