Ezine.bg»Избрани Колекции»Лесен Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Сладкиш

Лесен Сладкиш

Разгледай всички 12 избрани предложения относно лесен сладкиш в Ezine.bg.
Лесен сладкиш с ябълкиЛесен сладкиш с ябълки
1
Сладкишът се пече в умерена фурна....
Лесен сладкиш с прасковиЛесен сладкиш с праскови
Сладкишът се пече в предварително загрята на 170 градуса фурна до получаването на златиста коричка (около 35 - 40 минути)....
Лесен сладкиш с кокосЛесен сладкиш с кокос
1
Отгоре намажете готовия сладкиш с кокос със сладко по ваш избор и поръсете с кокосови стърготини....
Лесен сладкиш с черешиЛесен сладкиш с череши
1
Лесният сладкиш с череши е готов....
Лесен сладкиш с течен шоколадЛесен сладкиш с течен шоколад
24
Готовият сладкиш охладете леко и намажете обилно с течен шоколад. Направете украса от парчета орехи....
Лесен сладкиш с ябълки и бисквитиЛесен сладкиш с ябълки и бисквити
Лесният сладкиш с ябълки и бисквити е много сполучлив, опитайте го!...
Лесен сладкиш с грис, стафиди и бадемиЛесен сладкиш с грис, стафиди и бадеми
Изпечете в умерена фурна на водна баня сладкиша за 20-25 мин. и след като изстине, го обърнете в голяма чиния....
Лесен сладкиш с круши и кисело млякоЛесен сладкиш с круши и кисело мляко
Печете плодовия сладкиш до готовност - около 50 минути. Охладете сладкиша и го поръсете с малко пудра захар....
Лесен шоколадов сладкиш с черешиЛесен шоколадов сладкиш с череши
Разбийте яйцето със захарта и поставете по малко останалите продукти, като за най-накрая добавете брашното. Сипете в желана от вас форма за печене...
Лесен желиран сладкиш с бисквитиЛесен желиран сладкиш с бисквити
4
Преди да поднесете, потопете тавичката за кратко в гореща вода и обърнете желирания сладкиш върху поднос....
Лесен орехов сладкиш с глазураЛесен орехов сладкиш с глазура
Изсипете сместа за сладкиша в намазнена и набрашнена тава и изпечете в умерена фурна до бледорозово....
Лесен сладкишЛесен сладкиш
3
Готовия сладкиш изваждаме и поръсваме веднага с пудра захар....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: