Ezine.bg»Избрани Колекции»Обезкосмяване с Орехи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обезкосмяване с Орехи

Обезкосмяване с Орехи

Открий всички 12 авторски предложения за обезкосмяване с орехи в Ezine.bg.
Кекс с орехи в мултикукърКекс с орехи в мултикукър
В дълбок съд започваме да прибавяме продуктите в реда, по който съм ги описала. Разбъркваме всички продукти много добре. Поставяме хартия за печене...
Кекс с орехи и стафидиКекс с орехи и стафиди
Слагат се орехите, млякото и останалите съставки....
Тиквеник с орехи и канелаТиквеник с орехи и канела
Поръсваме от настърганата тиква, ситно смлени орехи (количество по вкус) и кристална захар (2-3 с.л.). Ръсваме и малко канела....
Коприва с орехи и празКоприва с орехи и праз
Апетитна и полезна коприва с орехи и праз....
Бонбони с орехи и тикваБонбони с орехи и тиква
3
Пюрето се оставя да изстине и се разбърква добре със смлените бисквити, орехи, канела и джинджифил....
Шаран с орехи и карамелШаран с орехи и карамел
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в малко мазнина. Добавят се ореховите ядки и захарта. Щом започне да се карамелизира, се добавят настърганите...
Кекс с орехи и лимонКекс с орехи и лимон
Кексът с орехи и лимон е готов....
Пъстърва с орехи и лимонПъстърва с орехи и лимон
Пъстърва с орехи и лимон - полезно и вкусно ястие за нула време!...
Пастет от орехи и чесънПастет от орехи и чесън
Счукайте орехите. Отделно счукайте в хаванче чесъна с малко сол. Добавете към него орехите и чукайте, докато сместа се хомогенизира....
Хайвер с орехи и маслиниХайвер с орехи и маслини
1
Хайверът от орехи и маслини се поднася с препечен хляб....
Сос от орехи и чесънСос от орехи и чесън
Чесънът се пресова и към него се прибавят ореховите ядки, предварително смлени и 120 мл. вряща вода. Овкусява се със сол и оцет. Готовият сос се залива...
Стафиди с орехи и медСтафиди с орехи и мед
Смесете няколко вида стафиди с натрошените орехи, залейте с леко разтопения мед и след като десертът престои половин час, го сервирайте в купички....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
52
46
32
20
10
Дай твоята оценка: