Ezine.bg»Избрани Колекции»Парени Чорбаджийски Чушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парени Чорбаджийски Чушки

Парени Чорбаджийски Чушки

Разгледай всички 12 избрани предложения за парени чорбаджийски чушки в Ezine.bg.
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
1
Притискаме чушките и заливаме с марината. Затваряме бурканите и ги стерилизираме 10 минути....
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен сос
1
След това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на вкус, черния пипер, захарта, оцета и олиото....
Пържени чорбаджийски чушки с морковиПържени чорбаджийски чушки с моркови
Пържените чорбаджийски чушки с моркови са много вкусни....
Туршия от чорбаджийски чушки с хардалТуршия от чорбаджийски чушки с хардал
Наредете в подходящ съд изстиналите чушки на редове, между които насипете нарязани скилидки чесън и ситно накълцан магданоз....
Чорбаджийски чушки с чесън и копърЧорбаджийски чушки с чесън и копър
1
Имате уникално вкусни чорбаджийски чушки с чесън и копър....
Парени чушкиПарени чушки
След като попарите всички чушки, залейте ги с маринатата и ги оставете да престоя така 12 часа....
Пукани чорбаджийски чушкиПукани чорбаджийски чушки
Притискаме плътно чушките, затваряме докато са горещи, обръщаме и оставяме да изстинат....
Чорбаджийски чушки зимнинаЧорбаджийски чушки зимнина
1
След това чорбаджийски чушки зимнина са напълно готови....
Пържени чорбаджийски чушки със зелени доматиПържени чорбаджийски чушки със зелени домати
4
Запечете леко чушките. Нарежете морковите на кръгчета, а доматите надупчете с игла. Нарежете лука на филийки....
Апетитка от домати и чорбаджийски чушкиАпетитка от домати и чорбаджийски чушки
За да се запази тази апетитка от чорбаджийски чушки, добре е да я стерилизирате 7-8 мин....
Парени кренвиршиПарени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Традиционни парени геврециТрадиционни парени гевреци
Изваждаме ги от фурната, напръскваме ги с вода и покриваме традиционните парени гевреци с кърпа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: