Ezine.bg»Избрани Колекции»Печени Камби с Оцет и Олио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Оставете пуканите люти чушлета с олио и оцет в хладилника за един ден, като от време на време разклащате буркана....

3

Изпичаме леко почистените и измити камби, обелваме ги и оставяме настрани. От доматите приготвяме сос....

Най-отгоре налейте малко олио и съхранявайте готовата туршия в хладно и тъмно помещение....

6

Изберете големи камби, които не са гладки, изчистете ги внимателно от семето и във всяка сложете ½ ч.л. сол, 1 ч.л. олио, 1 ч.л. оцет и 1 ч.л. захар...

Почистете камбите от семките и ги подредете в голяма тава с отворите нагоре.
Сипете във всяка една камба сол, оцет, олио и захар....

1

При консумация, след като извадите част от гъбите, в буркана долейте малко олио....

Насладете се на тези талиатели Алио е Олио в компанията на любим човек и чаша бяло вино!
Добър апетит!...

1

Малиновият оцет трябва да е готов след 3 седмици.
Трайността му е до 6 месеца, съхраняван в халдилник....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: