Ezine.bg»Избрани Колекции»Печени Камби с Оцет и Олио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени Камби с Оцет и Олио

Печени Камби с Оцет и Олио

Открий всички 12 кулинарни идеи за печени камби с оцет и олио в Ezine.bg.
Пукани люти чушлета с олио и оцетПукани люти чушлета с олио и оцет
Оставете пуканите люти чушлета с олио и оцет в хладилника за един ден, като от време на време разклащате буркана....
Печени камбиПечени камби
3
Нареждат се в тавичка като във всяка камба се слага щипка сол, щипка захар, 1 с. л. олио и 1 с. л. оцет....
Пълнени печени камбиПълнени печени камби
Изпичаме леко почистените и измити камби, обелваме ги и оставяме настрани. От доматите приготвяме сос....
Камби с оцет и медКамби с оцет и мед
Най-отгоре налейте малко олио и съхранявайте готовата туршия в хладно и тъмно помещение....
Мариновани камби с оцет и медМариновани камби с оцет и мед
6
Камбите се попарят за 1–2 мин. във вряща марината, приготвена в съотношение 2.5 л. вода, оцет – 2.5 л. , сол – 500 г , мед – 500 г, олио – 500 мл....
Печени пикантни камбиПечени пикантни камби
Изберете големи камби, които не са гладки, изчистете ги внимателно от семето и във всяка сложете ½ ч.л. сол, 1 ч.л. олио, 1 ч.л. оцет и 1 ч.л. захар...
Буркани с мариновани печени камбиБуркани с мариновани печени камби
Почистете камбите от семките и ги подредете в голяма тава с отворите нагоре. Сипете във всяка една камба сол, оцет, олио и захар....
Селски печени камби с моркови и чесънСелски печени камби с моркови и чесън
1
Долейте малко топла вода в тавата и сложете да се пече в предварително загряна умерена фурна....
Мариновани гъби в олиоМариновани гъби в олио
При консумация, след като извадите част от гъбите, в буркана долейте малко олио....
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
1
Слагаме продуктите за маринатата в дълбок емайлиран съд и оставяме да заври. Пускаме на части измитите и почистени от дръжките чушки. Варим 7...
Талиатели Алио е ОлиоТалиатели Алио е Олио
Насладете се на тези талиатели Алио е Олио в компанията на любим човек и чаша бяло вино! Добър апетит!...
Малинов оцетМалинов оцет
Малиновият оцет трябва да е готов след 3 седмици. Трайността му е до 6 месеца, съхраняван в халдилник....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: