Ezine.bg»Избрани Колекции»Плодова Торта без Яйца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плодова Торта без Яйца

Плодова Торта без Яйца

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно плодова торта без яйца в Ezine.bg.
Плодова тортаПлодова торта
2
Разстелете крема добре и по стените на тортата. Върху тортата наредете произволно от избраните плодове....
Лека плодова тортаЛека плодова торта
Разпределете плодове и намажете с крема, следва втори блат по същата схема и накрая намажете цялата торта с крем....
Плодова торта с компотПлодова торта с компот
1
Разбиваме продуктите - яйца, захар, брашно-пресято заедно с бакпулвера. Получава се гъста каша, която изсипваме върху плодовете....
Плодова Торта с КивиПлодова Торта с Киви
Отвън намажете цялата торта с крем и направете украса от свежи плодчета киви....
Плодова торта с готови рулаПлодова торта с готови рула
Когато плодовата торта е готова я изваждаме и обръщаме, като отстраняваме фолиото и нарязваме. Плодовата торта с готови рула е вкусна и лесна....
Плодова торта с кисело млякоПлодова торта с кисело мляко
2
Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се прибавят брашното с бакпулвера. Пече се блат, който като изстине се реже на 2 по-тънки блата....
Лека плодова торта с извараЛека плодова торта с извара
Оставя се една нощ в хладилника след това се хапва лека плодова торта с извара, да ви е сладко!...
Торта Плодова ПитаТорта Плодова Пита
Ефектна, пъстра и много вкусна Торта Плодова Пита за вашия празник!...
Сок без захар, плодов еликсир или плодова напитка?Сок без захар, плодов еликсир или плодова напитка?
Соковете с изкуствени подсладители трябва да се наименуват като плодов еликсир или плодова напитка....
Козунак без яйцаКозунак без яйца
Поставяме козунака без яйца да се пече във загрята фурната на 180 градуса до готовност....
Бухти без яйцаБухти без яйца
Разтворете содата в киселото мляко и щом шупне добавете захарта и постепенно брашното. Трябва да се получи по-гъсто от кексово тесто. Оставете...
Бухтички без яйцаБухтички без яйца
1
Разтворете в киселото мляко содата и добавете захарта, постепенно брашното, докато се получи тесто. То трябва да е с консистенция по-гъста от...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: