Ezine.bg»Избрани Колекции»Полезни ли са Сините Сливи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни ли са Сините Сливи

Полезни ли са Сините Сливи

Прегледай всички 12 авторски предложения за полезни ли са сините сливи в Ezine.bg.
Сини сливи с оризСини сливи с ориз
Малко преди ориза да се е сварил и поел всичката вода се добавят изцедените, но добре накиснати сливи....
Сини сливи с празСини сливи с праз
2
След омекване на праза добавете сушените сини сливи без костилки, предварително накиснати във вода. Добавете и водата, в която са киснали....
Сливи по странджанскиСливи по странджански
Попарвате сливите в гореща вода. Изваждате им костилките. Нарязвате праза на кръгчета и го задушавате в мазнината....
Сините храни ни помагат да отслабнемСините храни ни помагат да отслабнем
Сините храни са тези, които ни карат да отслабваме....
Мармалад от сливи с индришеМармалад от сливи с индрише
Почистете сливите от костилките и ги нарежете на половинки....
Печени сини сливи в бурканиПечени сини сливи в буркани
Не слагам вода, защото сливите са доста сочен плод След това поръсете с едро нарязани орехови ядки и ги сложете да се пекат в студена фурна за...
Кетчуп от сливи с чесънКетчуп от сливи с чесън
Почистете сливите от костилките, а чушките от дръжките и семките. Обелете скилидките чесън и смелете всичко с месомелачка....
Кетчуп от сливи и доматиКетчуп от сливи и домати
Измийте зеленчуците и сливите, почистете и ги нарежете на парченца, след което ги смелете с месомелачка....
Печени сливи с тиквени семкиПечени сливи с тиквени семки
Сливите се разрязват на половинки, костилките се отстраняват....
Мармалад от сливи и ябълкиМармалад от сливи и ябълки
1
Почистените плодове се варят в малко вода до омекване. Отцеждат се и се претриват през гевгир или сито. Получената каша се вари заедно със...
Мармалад от сливи и крушиМармалад от сливи и круши
Плодовете се почистват и се настъргват или се минават през блендер. Захарта се разтопява с водата на котлона до получаване на сироп. Прибавят се и...
Яхния със сливи и канелаЯхния със сливи и канела
Когато се задуши месото, се покрива със сините сливи, които предварително са накиснати и почистени от костилките....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: