Ezine.bg»Избрани Колекции»Поливане на Косата с Оцет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Камби с оцет и мед
Измийте камбите много добре, отрежете част от дръжката им и ги надупчете на няколко места. Пускайте ги за по 2-3 минути в кипящата марината, която...
Мариновани камби с оцет и медКамбите се попарят за 1–2 мин. във вряща марината, приготвена в съотношение 2.5 л. вода, оцет – 2.5 л. , сол – 500 г , мед – 500 г, олио – 500 мл....
6
Телешко с плодов оцет и тиквички
В същия тиган на силен огън запържете за 5 мин. нарязаното на малки парченца месо и добавете оцета....
Червени чушки с оцет и чесън
В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол.
Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа....
Зелен фасул с оцет и захар
Към водата добавете, оцета, захарта, карамфила и канелата и варете 15 минути....
Марината за поливане на месо
Смесете водата, оцета и олиото, добавете ситно нарязания лук, счукан чесън и сипете дафиновия лист, ригана, чубрицата, лютия пипер и солта....
Зеленчуци с балсамов оцет и кленов сироп
Междувременно смесете в малко тиганче кленовия сироп с оцета, оставете да заври сместа и варете около 2 минути или до сгъстяване....
Телешки дроб с балсамов оцет и бяло вино
Сипете виното и оцета в тигана, разбъркайте и върнете отново лука и захарта, загрейте и сипете соса върху дроба....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: