Ezine.bg»Избрани Колекции»Поливане на Косата с Оцет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Поливане на Косата с Оцет

Поливане на Косата с Оцет

Открий всички 12 подбрани съвети за поливане на косата с оцет в Ezine.bg.
Оцет с лимон и риганОцет с лимон и риган
В бутилката с оцета сипете коняка, ригана, лимоновата кора и малко вода....
Оцет с босилек и магданозОцет с босилек и магданоз
Изключително подходящ оцет за овкусяване на салати с марули....
Камби с оцет и медКамби с оцет и мед
Измийте камбите много добре, отрежете част от дръжката им и ги надупчете на няколко места. Пускайте ги за по 2-3 минути в кипящата марината, която...
Пържени патладжани с оцет и лимонПържени патладжани с оцет и лимон
5
След като изстинат ги поставяме в оцет....
Мариновани камби с оцет и медМариновани камби с оцет и мед
6
Камбите се попарят за 1–2 мин. във вряща марината, приготвена в съотношение 2.5 л. вода, оцет – 2.5 л. , сол – 500 г , мед – 500 г, олио – 500 мл....
Телешко с плодов оцет и тиквичкиТелешко с плодов оцет и тиквички
В същия тиган на силен огън запържете за 5 мин. нарязаното на малки парченца месо и добавете оцета....
Червени чушки с оцет и чесънЧервени чушки с оцет и чесън
В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол. Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа....
Печена скумрия с оцет и солПечена скумрия с оцет и сол
Печената скумрия с оцет и сол е вкусна и лесна за приготвяне....
Зелен фасул с оцет и захарЗелен фасул с оцет и захар
Към водата добавете, оцета, захарта, карамфила и канелата и варете 15 минути....
Марината за поливане на месоМарината за поливане на месо
Смесете водата, оцета и олиото, добавете ситно нарязания лук, счукан чесън и сипете дафиновия лист, ригана, чубрицата, лютия пипер и солта....
Зеленчуци с балсамов оцет и кленов сиропЗеленчуци с балсамов оцет и кленов сироп
Междувременно смесете в малко тиганче кленовия сироп с оцета, оставете да заври сместа и варете около 2 минути или до сгъстяване....
Телешки дроб с балсамов оцет и бяло виноТелешки дроб с балсамов оцет и бяло вино
Сипете виното и оцета в тигана, разбъркайте и върнете отново лука и захарта, загрейте и сипете соса върху дроба....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: