Ezine.bg»Избрани Колекции»Постен Сладкиш с Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Сладкиш с Ябълки

Постен Сладкиш с Ябълки

Открий всички 12 избрани предложения относно постен сладкиш с ябълки в Ezine.bg.
Постен сладкиш с ябълкиПостен сладкиш с ябълки
Готовия ябълков сладкиш поръсете с филирани бадеми и поръсете с пудра захар по желание....
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкиш
8
Отгоре по желание можете да поръсите ябълковия сладкиш с пудра захар. Добър апетит!...
Постен сладкишПостен сладкиш
21
Сложете постния сладкиш в намаслена и набрашнена тава да се пече в умерена предварително загрята фурна....
Сладкиш с ябълки и крушиСладкиш с ябълки и круши
Двете ябълки се обелват, почистват от семките и нарязват на кубчета....
Сладкиш с ябълки и бисквитиСладкиш с ябълки и бисквити
1
Готовият ябълков сладкиш се поръсва с пудра захар....
Постен ябълков сладкиш с настъргано тестоПостен ябълков сладкиш с настъргано тесто
Твърдото тесто настържете върху ябълките и изпечете сладкиша в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Постен сладкиш с какаоПостен сладкиш с какао
Готовият какаов сладкиш се поръсва с пудра захар. Постният сладкиш с какао е чудесен за следобедно кафе или чаша чай....
Постен сладкиш без печенеПостен сладкиш без печене
Нашият постен сладкиш без печене е готов и се приготвя бързо и лесно....
Сладкиш с карамелизирани ябълки и крушиСладкиш с карамелизирани ябълки и круши
Печете плодовия сладкиш за 20 минути или до готовност. Сладкишът с карамелизирани ябълки и круши е готов....
Лесен сладкиш с ябълки и бисквитиЛесен сладкиш с ябълки и бисквити
Лесният сладкиш с ябълки и бисквити е много сполучлив, опитайте го!...
Сладкиш с ябълки и много кремСладкиш с ябълки и много крем
Загрейте фурната на 170 градуса и печете ябълковия сладкиш до готовност - около 50-55 минути. Сладкишът с ябълки и много крем е готов....
Здравословен сладкиш с ябълки и фурмиЗдравословен сладкиш с ябълки и фурми
Здравословният сладкиш с ябълки и фурми е готов....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: