Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Печен Паламуд във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне Печен Паламуд във Фолио

Приготвяне Печен Паламуд във Фолио

Открий всички 12 подбрани съвети за приготвяне печен паламуд във фолио в Ezine.bg.
Печен ПаламудПечен Паламуд
Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна....
Паламуд във фолиоПаламуд във фолио
Завийте рибата на стегнат пакет с фолиото. Изпечете паламуда във фолио на скара или във фурна....
Печен паламуд в хартияПечен паламуд в хартия
По желание може да украсите готовия печен паламуд в хартия с резенчета домати, магданоз, счукан чесън....
Печен шаран във фолиоПечен шаран във фолио
Накрая отворете фолиото и запечете рибата за още 5-6 минутки. Печеният шаран във фолио е готов....
Печен джолан под фолиоПечен джолан под фолио
Печеният джолан под фолио е много вкусен....
Печен свински бут във фолиоПечен свински бут във фолио
Да ви е сладко с този печен свински бут във фолио!...
Пълнен хек, печен във фолиоПълнен хек, печен във фолио
Увийте рибата във фолио. Запечете я в намаслена тавичка на 170 градуса....
Печен заек на фурна с фолиоПечен заек на фурна с фолио
Печете заека около 4 часа, махнете фолиото и печете още 20-тина минути, като увеличите градусите на 200....
Риба във фолио с картофена гарнитураРиба във фолио с картофена гарнитура
1
Почистете ципурити или друг вид подходяща риба и ги разпределете в 2 листа алуминиево фолио....
Скумрия във фолио с чесън на фурнаСкумрия във фолио с чесън на фурна
или олио и фолиото се сгъва на пакетче и се прехвърлят в тавичка....
Свински вратни пържоли под фолио с бираСвински вратни пържоли под фолио с бира
Прехвърлят се с лука в тава, наливаме чаша бира и завиваме с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна на 200 градуса за 40-50 минути....
Пъстърва във фолио на скараПъстърва във фолио на скара
1
Печете на предварително загрята скара. Сервирайте заедно с фолиото и резени лимон....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: