Ezine.bg»Избрани Колекции»Прясно Зеле с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Едно от яйцата се разбива с половината прясно мляко и с тази смес се залива мусаката. Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване....

Щом омекнат леко, добавете и рендосаното зеле. Задушавайте за 6 минути, като разбърквате....

Заливаме мусаката и връщаме във фурната за 10-ина минути.
Зеленчуковата мусака с кайма е готова....

Запичаме нашата градинарска мусака с кайма в умерена фурна, заливаме я със смес от яйцата, брашното, млякото и настъргания кашкавал и отново я запичаме...

Френската мусака се поднася с доматен сос, приготвен от настъргани домати. Щом ги настържете ги запържете в загрята мазнина....

2

Най-горният ред е от кисело зеле, полято с кисело мляко. Мусаката се пече силно сгорещена фурна около 30 минути....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: