Ezine.bg»Избрани Колекции»Студено Къдрене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сварете бульон от говеждото, 100 г моркови, целина и пащърнак, след което го прецедете.
Смесете предварително накиснатия във вода желатин и пресните...

Във висока водна чаша сипваме кафето, лимоновия сок и захарта.
Разбъркваме, за да се разтвори захарта, прибавяме леда и сервираме.
По желание...

Измийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни.
Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете...

В голям тиган сгорещете 2/3 от зехтина, изпържете в него нарязания на полукръгчета лук до златисто, добавете надробените чушки, кръгчетата патладжани...

Нарежете месото на тънко и го сложете да ври 5 минути в бялото вино. Отцедете много добре и оставете да изстине.
През това време наредете краставичките...

Разбийте сиренето и киселото мляко, прибавете копъра и нарязаната чушка.
Намажете филийките шунка с дебел пласт от сместа и ги наредете една върху...

Сьомгата се сварява в бульона, без да се реже. Оставя се да изстине в бульона. Разрязва се на 8 големи парчета.
Слага се в плоски чинии. Краставица...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
44
30
22
10
Дай твоята оценка: