Ezine.bg»Избрани Колекции»Турска Баклава с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Топлата турската баклава с орехи и грис полейте с изстиналия сироп и оставете за известно време да поеме сиропа....

Оставяме да изстине сиропът и заливаме горещата баклава със студения сироп....

Оставете баклавата да се охлади и след това приберете в хладилник до следващия ден.
Класическата турска баклава с шамфъстък е готова....

7

Оставете я да изстине и после полейте традиционната турска баклава с точени кори с горещ захарен сироп, който се вари 15 мин....

Оставете баклавата в хладилник за един ден, за да попие по-добре и да се смесят ароматите.
Класическата баклава с грис е готова....

След няколко часа турският сладкиш с грис, орехи и готови кори е напоен със сиропа и готов за сервиране....

Вижте също как да си направите класическата баклава с готови кори или любимата баклава на охлювчета....

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: