Ezine.bg»Избрани Колекции»Туршия от Чушки без Варене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия от Чушки без Варене

Туршия от Чушки без Варене

Разгледай всички 12 избрани предложения относно туршия от чушки без варене в Ezine.bg.
Царска туршия без варене по рецепта ЗвездевЦарска туршия без варене по рецепта Звездев
1
Туршията е готова за консумация, като се съхранява на студено....
Туршия от сурови чушки рибки без варенеТуршия от сурови чушки рибки без варене
3
Туршията от сурови чушки рибки без варене се съхранява на хладно!...
Туршия без варенеТуршия без варене
14
В сезона на туршиите опитай непременно и нашите рецепти за царска туршия или тази хрупкава гръцка туршия....
Туршия за зимата без варенеТуршия за зимата без варене
1
Затваряме туршията с капачки и вдигаме за зимата....
Люти чушки в буркани без варенеЛюти чушки в буркани без варене
Чушките се изпичат. На дъното на буркан се слагат няколко зърна черен пипер и подправките....
Печени люти чушки в буркан без варенеПечени люти чушки в буркан без варене
1
Печени люти чушки в буркан без варене - перфектната зимнина!...
Телешко варено с чушкиТелешко варено с чушки
Избистреният бульон се допълва с всички останали продукти - нарязаните на едро картофи, фасул, моркови, лук, чушка, целина и магданоз....
Лютеница без варенеЛютеница без варене
9
Обелваме опечените чушки, почистваме ги от семената и нарязваме на лентички....
Мармалад без варенеМармалад без варене
1
Измитите и почистени от дръжки и костилки плодове се пасират с миксер. Прибавяме захарта към плодовата каша и разбърквайте докато се стопи захарта...
Лютива лютеница без варенеЛютива лютеница без варене
Във всяко бурканче се слага по 1 люта чушка, цепната на кръст леко с нож....
Бял сос без варенеБял сос без варене
Сипваме гъсто студеното кисело мляко (1 ч.ч.) в купичка. Към него прибавяме трапезна майонеза (100 г) и малко сол. Разбъркваме до хомогенна смес...
Пукани чушлета без варенеПукани чушлета без варене
Пуканите чушлета без варене са готови....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: