Ezine.bg»Избрани Колекции»Френски Орехов Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски Орехов Сладкиш

Френски Орехов Сладкиш

Открий всички 12 подбрани съвети относно френски орехов сладкиш в Ezine.bg.
Орехов сладкиш с ананасОрехов сладкиш с ананас
Покрийте тавата с хартия за печене и сложете сладкиша с ананас да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Орехов сладкиш с брендиОрехов сладкиш с бренди
Върнете охладения сладкиш в тавата и го нарежете на 9 еднакви парчета. Залейте го със сиропа и оставете 15 минути докато течността попие....
Орехов сладкиш с ванилияОрехов сладкиш с ванилия
Слагаме сладкиша да престои 10-12 часа преди сервиране....
Орехов сладкиш с дюлиОрехов сладкиш с дюли
Изпечете ореховия сладкиш до готовност - около 40 минути. Охладете есенния сладкиш и го поръсете с малко пудра захар за разкош....
Орехов сладкиш с медОрехов сладкиш с мед
1
Готовия орехов сладкиш с мед поръсете с пудра захар. Уникален орехов сладкиш с вкус на мед - любим зимен сладкиш....
Орехов сладкиш с лимонов ароматОрехов сладкиш с лимонов аромат
Добавят се натрошените бисквити и смлените орехи и всичко се разбърква добре....
Лесен орехов сладкиш с глазураЛесен орехов сладкиш с глазура
Намажете горещия орехов сладкиш с останалите белтъци, разбити със захарта и ванилиите, и след като престои 12 часа, го нарежете....
Страхотен орехов сладкиш с локумСтрахотен орехов сладкиш с локум
Страхотният орехов сладкиш с локум е готов....
Бабиният орехов сладкиш с кремБабиният орехов сладкиш с крем
Сервирайте след няколко часа бабиния орехов сладкиш с крем....
Орехов сладкиш с ябълки и грисОрехов сладкиш с ябълки и грис
Печем сладкиша в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност. Сервираме поръсен с пудра захар....
Орехов сладкиш с мармалад от кайсииОрехов сладкиш с мармалад от кайсии
Разбиваме маслото със захарта до побеляване, прибавяме жълтъците, един по един, киселото мляко, брашното, размесено с бакпулвера и разбъркваме добре...
Орехов сладкишОрехов сладкиш
Като хване лека коричка отгоре, се проверява с клечка за зъби дали сладкишът е опечен. Докато е още топъл се поръсва обилно с пудра захар....

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: