Ezine.bg»Избрани Колекции»Хайвер от Шаран
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Шаранът се почиства, измива и се осолява.
В дълбок тиган сипваме олио и запържваме лука и нарязания хайвер....

Сервирайте пълнения шаран с гарнитура по желание.
Да ви е сладко с този пълнен шаран с хайвер и гъби!...

2

Пържете панирания хайвер от шаран в сгорещена мазнина. Добър апетит!
Вижте също как да си направите тарама хайвер....

Печеният шаран трябва да придобие златист цвят.
Шаран с вино - идеален за ваша никулденска трапеза или пък за всеки друг ден от годината....

Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме със сол и черен пипер.
Задушаваме зелето. Можем да използваме прясно или кисело зеле, по избор....

Почистените лукчета се запържват с олио. Прибавя се малко брашно, няколко скилидки нарязан чесън, черен пипер, сол, дафинов лист и бахар.
След...

Посоляваме шарана, напръскваме го с лимонов сок и го оставяме поне 30-ина минути на студено....

След 60 минути отстраняваме марлята с подправките и слагаме шаранът цял (ако нямо възможност да влезе цял го нарязваме на порции)....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: