Ezine.bg»Избрани Колекции»Царска Болест
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царска Болест

Царска Болест

Разгледай всички 12 избрани предложения за царска болест в Ezine.bg.
Чай при язвена болест и колитЧай при язвена болест и колит
След 15 мин. прецедете чая и го пийте вечер преди лягане при язвена болест, придружена с колит....
Боле с пъпешБоле с пъпеш
В купа за боле сипваме гроздовия сок, ликьора, кората и сока на лимона и прибавяме топчетата пъпеш, похлупваме охлаждаме в хладилника за час....
Боле с ягодиБоле с ягоди
Преди поднасянето разреждаме болето с газираната вода (шампанското) и разбъркваме....
Свежо боле с кайсииСвежо боле с кайсии
Изсипете в подходящ съд шампанското, прибавете плодовете, минералната вода, вермута и леда. Разбъркайте коктейла добре и сервирайте във високи...
Боле с червено виноБоле с червено вино
Готовото Боле се поднася с купчета лед....
Боле с малини и ягодкиБоле с малини и ягодки
Филтрирайте и поднесете болето разредено със сода и лед по желание....
Боле с ябълки и цитрусови плодовеБоле с ябълки и цитрусови плодове
Сервираме готовото Боле с ябълки и цитрусови плодове в специални стъклени чаши с дръжки на парти или пред малка група гости....
Царска салатаЦарска салата
1
Нарежете всички продукти без кашкавала и яйцата и ги смесете. Яйцата разрежете на две половини и украсете с тях салатата. Накрая поръсете...
Класическа Царска БаклаваКласическа Царска Баклава
Класическата Царска Баклава е готова....
Царска туршия на бабаЦарска туршия на баба
Първо приготвяме марината, като разтваряме солта и захарта при непрекъснато разбъркване. Почистваме си зеленчуците и ги нарязваме на парчета....
Царска туршия с камбиЦарска туршия с камби
1
Затворете бурканите с царска туршия и след 3-4 дни изцедете сока и отново го сипете в бурканите....
Царска туршия с люти чушкиЦарска туршия с люти чушки
Почистете камбите и ги нарежете на четири или повече според големината им. Накъсайте карфиола на розички. Почистете чесъна на скилидки. Нарежете...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: