Ezine.bg»Избрани Колекции»Шницел по Баварски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки шницел по виенски
Всеки готов телешки шницел по виенски поднасяме още докато е топъл, с по едно парченце краве масло отгоре, оформено като охлюв или топче....
Паниран шницел по немски
Месото се нарязва на шницели, които се начукват леко от двете страни, посоляват се, поръсват се с черен пипер, овалват се в брашното и след това –...
Телешки шницел по тоскански
Посолете телешките шницели и намажете със горчица и изпържете до златисто от двете страни....
Шницели с гарнитура по баварски
Пържолите се начукват хубаво с чук. Поръсват се s черен пипер и сол, след което се овалват в яйце, а после-в брашно.
Пържат се на маслена баня...
Шницел от тиквички
Нарежете тиквичките по дължина и ги поръсете със сол. Потопете ги леко в брашно и ги изпържете до жълто-розово оцветяване....
Телешки шницел с мандарини
Сваряваме макароните и ги прецеждаме в гевгир.
Попарваме мандарините с гореща вода, обелваме корите и ги нарязваме на тънки лентички, а плодовете...
Вкусен шницел с мозък
Вече имаме един наистина вкусен шницел с мозък, който можем да гарнираме с задушени зеленчуци с доматен сос или с подлютено кисело зеле....
Пуешки шницел с ризото
Овкусяваме леко начуканите шницели със сол и черен пипер, след което ги изпържваме в сгорещено олио по 3-4 минути от всяка страна....
Шницел от прясно зеле
Задушете цялата зелка в подсолена вода. Оставете я да се отцеди добре, нарежете я на филии и всяка филия оваляйте в галета, а след това - в разбитите...
Домашен шницел от кайма
Оформяме 12 шницела и ги овалваме в брашно. Прибираме ги за 2-3 часа в хладилника да се стегнат....
Шницел от свински гърди
Измиваме и сваряваме картофите.
Начукваме месото, посоляваме със сол и черен пипер, овалваме последователно в брашно, разбито яйце и галета....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: