ezine.bg»Съвети»Колко време издържат изкуствените мигли

Колко време издържат изкуствените мигли

Колко време издържат изкуствените мигли

Обемните и гъсти мигли са мечтата на всяка дама. Те подчертават перфектно погледа и допълват женското излъчване. Стремежът към красиви мигли е постоянен, затова козметиката изработва различни технологии и продукти, с които той да бъде постигнат.

Поставянето на изкуствени мигли е една от най-предпочитаните козметични процедури. На първо място, защото тя спестява на дамите време от всекидневно нанасяне на спирала. На второ място, защото дава възможност за прекрасна визия на погледа по всяко време на деня.

Тази процедура се извършва от специализиран за нея козметик. Обикновено поставянето на мигли трае около 2-3 часа и след него се извършват само посещения с цел поддръжка. Тези посещения се извършват по преценка на козметика и клиента. Най-често се извършват всеки месец или през месец и половина. По този начин дамите могат да се радват на страхотни мигли за дълъг период от време, ако редовно посещават своя козметик.

Съществуват и изкуствени мигли за еднократна употреба. Обичайно те се поставят при професионален грим. Могат да се сложат и в домашни условия, но тяхната издръжливост е максимум една седмица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати