ezine.bg»Съвети»Кои билки помагат при импотентност?

Кои билки помагат при импотентност?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190396
Кои билки помагат при импотентност?

Половото безсилие, известно още като импотентност, е проблем, които засяга немалко мъже. Характеризира се с невъзможност за достигане до ерекция или липса на издръжливост при наличие на такава. От импотентност могат да страдат господата на всякаква възраст, като оплакването може да се дължи на различни причини. Обикновено лечението на проблема е комплексно и може да включва прием на определени билки.

Като една от ефективните билки при този мъжки проблем е гинко билобата. Тя подобрява кръвообращение в цялото тяло, включително в областта на гениталиите. Приемайте билката под формата на хранителна добавка или пък като чай. Тя ще укаже благотворно влияние още на оросяването, паметта и концентрацията ви.

Друга билка, известна с изключителното си въздействие при подобен род оплаквания, е растението, наречено бабини зъби. От билката се приготвят различни дози в зависимост от сериозността на проблема. След това се почива десетина дни и курсът на лечение може да се повтори.

Сред билетата, оказващи ефект при полово безсилие, е и мурсалският чай, който е ендемит за Балканския полуостров. Неслучайно той е известен като българската виагра. Това растение действа като същински афродизиак както при господата, така и при дамите. Приятният му вкус и аромат го правят подходящ за приемане както под формата на топла напитка, така и като студен чай.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати