Какви хранителни добавки помагат при импотентност?

Какви хранителни добавки помагат при импотентност?
Снимка: ezine.bg
09.12.2015

Половото безсилие при мъжете, известно и като импотентност, до голяма степен е причинено от някакъв психичен проблем. Често обаче за неприятното състояние допринася и нездравословното хранене.

Когато един мъж няма възможност винаги да се придържа към разнообразно меню, той може да започне да подсилва организма си с някои определени хранителни добавки.

Според специалистите най-ефективни в този случай е хранителната добавка Л-аргинин. Тя съдейства за възстановителните процеси в организма и подобрява кръвния поток към гениталиите. Смята се, че редовният прием на веществото спомага за подобряването на сексуалната функция при мъжете.

Осигурете си и регулярен прием на витамин С. Той поддържа еластичността на кръвоносните съдове, което също е от значение.

Потърсете и хранителни добавки с омега-3 мастни киселини, които също подобряват кръвоснабдяването и подсилват имунитета. Можете да си осигурите ценната съставка чрез рибено масло или масло от ленено семе.

От полза при полово безсилие е гинко билобата. Ако не ви допада варианта да приемате чай от растението, можете да откриете билката и под формата на капсули, прахчета и таблетки.

И все пак, когато приемате хранителни добавки, трябва да сте наясно, че те не могат да са абсолютен заместител на разнообразното хранене, така че ключът към здравето се крие най-вече в него.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари