Защо мъжът се отдръпва?

Защо мъжът се отдръпва?

Любовта често започва бурно, протича страстно и има месеци, в които партньорите не могат да се наситят един на друг. Но в един момент мъжът започва да се отдръпва от жената, която доскоро е боготворял без някаква видима причина.

Какво се случва след голямата любов и защо мъжът се отдръпва са все въпроси, които са задава нежната половина на човечеството.

Понякога отдръпването може да се дължи на липса на чувства от страна на партньора, което го кара да изгуби интерес към настоящата връзка. Ако това е е вашият случай, във ваш интерес е да сложите край на агонията и да продължите напред.

Но защо мъжът се отдръпва, ако все още твърди, че ни обича? Причините могат да бъдат най-различни и един откровен разговор би могъл да разясни много от тях.

Често мъжете се вслушват прекалено много в мнението на приятелите си или майките си. За съжаление на дамите има мамини синчета, които дори на 40 са склонни да слушат майчините съвети, а те са сложили край на не една или две връзки.

Понякога мъжете се отдръпват, защото имат нужда от повече пространство. След страстните месеци с вас сексът вече не е толкова вълнуващ и те биха искали от време на време да ходят на риба или на мач с тайфата.

Има мъже, които се плашат от обвързване, и когато нещата между вас станат достатъчно сериозни, за да се помисли за следваща стъпка, те се отдръпват или за да премислят ситуацията, преди да ви се обрекат завинаги или за да сложат край на връзката.

Причина за отдръпване могат да бъдат и твърде честите спорове и скандали, обикновено за незначителни и глупави неща, които буквално изтощават батериите на влюбените. Не са за пренебрегване битовите неуредици или финансовите спорове, които също могат да станат причина за охладняване на отношенията между влюбените.

Някои мъже просто искат да са свободни и това няма нищо общо с вас. Каквото и да направите, той ще спазва една задължителна дистанция с вас, за да е сигурен, че няма да се чувства обвързан.

И на последно място, но не и по важност, трябва да приемете, че отдръпването му може да се дължи и на обстоятелството, че в живота му има друга жена. Тогава той не само се отдръпва от вас, но охладнява, губи интерес към всичко, което досега сте правили заедно и се затваря в себе си.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати