ezine.bg»Съвети»Как да разбереш дали те свалят?

Как да разбереш дали те свалят?

Как да разбереш дали те свалят?

Флиртът между двама възрастни е цяла наука, която обаче не се подчинява на строги правила и е строго индивидуално преживяване. Понякога хората объркват обикновеното добро възпитание и любезност със свалка, а друг път не разбират от доста силни намеци.

Един от най-лесните начини да разберете дали някой ви сваля, е да го попитате директно. Но нито жените, нито мъжете постъпват така. Те се опитват да разчитат някакви странични знаци, многозначително повдигане на веждите и др.

Сред най-сигурните признаци, че някой ви сваля е да следите дали се интересува подробно от вас, от това как е минал денят ви, какво сте правили снощи. Когато човек ви сваля, той волно или неволно ще ви говори на галено име, опитвайки се да скъси дистанцията между вас.

Може да се усъмните, че човекът отсреща ви сваля, ако е твърде толерантен и се държи мило, дори когато сте допуснали огромен гаф или вие не се държите достатъчно любезно. Сигурен признак на симпатия са неволните докосвания по ръката, по рамото или по гърба, които уж неволно предприема, за да провери вашата реакция на близост.

Когато започне да ви разпитва за други жени/мъже, да иска съвет как се държи с тях и да разучава какво в противоположния пол ви отблъсква или просто помни наизуст всички дребни детайли за вас - как обичате кафето си, коя е любимата ви песен и т.н., тогава със сигурност този човек изпитва симпатия към вас.

Но, както вече казахме, флиртът или свалките са изключително сложна наука, ето защо дори всички тези признаци да са налице, може да не ви свалят, а просто да са любезни и внимателни с вас.

Ако и вие държите обаче на този човек, тогава ми остава просто да съберете смелост и да го/я попитате в прав текст, за да си спестите много терзания и безсънни нощи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Помощ
Помощ
30.04.2016 16:49
А как да отблъсна човек който ме сваля..държа се грубо и той продължава...моля ви кажете ми как да го откажа от мен.Моля ви. :'(
0
0