Червено с какво си отива?

Червено с какво си отива?

Вероятно сте забелязали, че повечето мъже, оставени сами да избират дрехите си, предпочитат такива, с които могат да изплашат останалите. За съжаление, това все по-често се наблюдава и в тоалетите на някои дами, които или никога не са чували за съчетаване на цветове или страдат от далтонизъм.

Червеното е от онези красиви и страстни цветове, които са подходящи за всички дами. Освен това то чудесно се съчетава с различни видове аксесоари, което го прави задължителен гост в гардероба на всяка, уважаваща себе си дама.

Ако не сте уверени с какво се съчетава червеното, ние ще ви помогнем. Червеното изпъква в комбинация с бяло, кафяво, зелено, синьо или черно.

Вашата доматено червена лятна рокля ще се съчетае отлично с наметка, сако или шал в синьо, сметаново бяла, с различни пясъчни цветове, сиво и разбира се, черно.

Когато червеното бие повече на винено червено, то ще стои добре с други дрехи, оцветени в светло оранжево, бледо жълто сиво или бежово.

По-смелите и авантюристично настроени дами могат спокойно да бъдат забелязани да съчетават без притеснения своите червени дрехи и обувки с всякакви принтове - на зебри, леопардови или лъвски.

Червеното може да се съчетае отлично и с ...червено. Тъмно червено с ярко червено или коралово червено за акцент. При определени обстоятелства може да комбинирате червено с розово, светлолилаво, оранжево и тъмно жълто.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати