Как се прави тигров маникюр?

Как се прави тигров маникюр?

Ще познаете истинските дами по грижите, които отделят за своя маникюр, а тигриците - по ефектния тигров маникюр, на който са заложили. Дори и строгите бизнес дами могат да си позволят един по-екстравагантен маникюр.

Ако сте от онези жени, които не разполагат с необходимото време, търпение или желание да поверят грижата за ноктите си на професионална маникюристка, то може бързо и лесно да си направите тигров маникюр и в домашни условия.

За целта трябва да приготвите златист или оранжев лак за основата, черен лак и много тънка четка, за оформяне на черните райета, както и топ лак, за запечатване на тигровото оформление.

Върху добре оформените и изпилени нокти се нанася базов лак, а след това и златистата или оранжева основа. Когато тя изсъхне напълно, е време да се нарисуват и тигровите шарки.

С тънка четчица или клечка за зъби се нанасят неравномерни черти, които тръгват от едната страна на нокътя и продължават до ⅔ от ширината му. Не бива да тигат до края, защото ще се изгуби ефектът.

Когато и райетата изсъхнат добре, те се фиксират със специален лъскав топ лак, който ще им помогне да запазят вида си по-дълго. По желание може да използвате различни цветове за основа - сребрист, червен, наситено оранжев и др.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати