Как да разбера, че едно момче ме харесва?

Как да разбера, че едно момче ме харесва?
Снимка: ezine.bg

Казват, че мъжете същи изпитват чувства … на глад примерно. Шегата настрана, но мъжете наистина изпитват чувства, а заедно с това и идват и затрудненията с изразяването им. И докато жените успяват да се справят с помощта на женската си интуиция, то при повечето представители на силния пол изразяването на чувствата невинаги е лесна работа.

Добрата новина, момичета, е, че лесно може да разберете дали едно момче ви харесва, защото има много издайнически знаци, които го подсказват.

Един от най-сигурните знаци, които ви помагат да разберете, че момчето ви харесва, е уголемяването на зениците. Този неволен рефлекс се проявява и при двата пола, когато нещо им харесва или е привлякло вниманието им.

Обърнете внимание и на веждите му - повдигнатите вежди са сигурен знак, че той силно се интересува от това, какво говорите. Честите, широки и искрени усмивки също са особено показателни за увлечението му по вас.

Когато момчето харесва едно момиче, то неволно облизва устните си. Също така с търси визуален контакт с вас или гледа лицето ви в повечето време.

Изразът "Да ти спре дъха" съвсем не е случаен и ако забележите, че си поема дълбоко въздух, когато ви види, е сигурен знак, че наистина иска да привлече вниманието ви. Опитите за скъсяване на дистанция, докато говорите, както и неволното повтаряне на вашите телесни движения говорят повече от всички думи на света.

Може да бъдете сигурни, че момчето ви харесва, ако той търси физически контакт с вас, докосва ръката или коляното ви, оправя косата или закопчава дрехата ви.

Сигурни сме, че психолозите биха ви посочили още поне десет признака, че момчето ви харесва, но ако се доверите на женската си интуиция, няма да сгрешите.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати