Как да спечеля сърцето на момичето, в което се влюбих

Как да спечеля сърцето на момичето, в което се влюбих

Любовта е онази невидима сила, която кара светът да се върти. И е двойно по-хубава, когато е споделена. За съжаление на всички няма готова рецепта, как да спечеля сърцето на момичето, в което се влюбих, но има някои съвети, които определено ще ви помогнат да разчупите ледовете помежду ви.

Полагайте редовно грижи за външността си. Не е задължително да сте със странна модерна прическа и изскубани вежди, но задължително трябва да сте чист и с чисти дрехи. Нищо не отблъсква една жена така, както липсата на лична хигиена.

Шансът да спечелите сърцето на момичето, в което сте се влюбили, ще се увеличи, ако полагате грижи и за физическата си форма. Затова не се колебайте, а спортувайте активно.

Не се притеснявайте да се държите по-различно от останалите.

Ретрото е на мода дори в любовта, затова заложете на ухажване по правилата. Цветя, мили думи - всичко, което знаете, че момичетата харесват.

Не се притеснявайте да я ласкаете в интернет пространството - мили съобщения във фейсбук, закачливи послания като SMS или романтични имейли - бъдете изобретателни.

Не пестете комплиментите и добрите думи. Не спирайте да ѝ казвате колко е красива, интелигентна, интересна, различна, защото за вас тя е точно такава.

Разбира се, трябва да правите всичко с мярка и да се държите като зрял човек, без да прекрачвате границите на личното пространство или да нарушавате някакви етични норми.

Научете се да я изслушвате. Това е качество, което ще ви служи до края на живота. Не я прекъсвайте, не се подигравайте на нещата, които казва, не пренебрегвайте мнението ѝ.

Може да сте сигурни, че се доближавате с големи крачки към целта, ако я разсмивате.

Важно е да бъдете искрен в чувствата си и и думите, да не преувеличавате, да криете или да се опитвате да играете игри.Бъдете откровени, дръжт на думата си и никога и при никакви обстоятелства не ѝ изневерявайте.

Разбира се, понякога щастието няма да ви се усмихне, нищо че играете по правилата и правите всичко, както трябва. Но един ден ще срещнете истинската и тогава всичко друго няма да има значение.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати