Как да предложа брак на момиче?

Как да предложа брак на момиче?
Снимка: ezine.bg
09.06.2017

В живота на всеки мъж идва момент, в който трябва да зададе най-важният въпрос на човека до него. И ако е уцелил правилният момент и правилният човек, нейното ДА може да превърне живота и на двама им в приказка.

Но да предложиш брак на момиче далеч не е толкова лесно, колкото звучи на пръв поглед. Една от най-големите грешки, които мъжете допускат при предлагането на брак е да хвърлят прекалено много пари за пръстен, но да не обмислят самото предложение.

Превърнете предложението за брак в незабравим момент и за двамата, като подберете най-романтичното място и време да го направите. И преди да паднете на колене и зададете важния въпрос, все пак се уверете, че с половинката си сте на една вълна, за да се преживеете голямо разочарования.

Класиката е вечна - няма как да сбъркате с предложение за брак, направено по старомодния начин - с падане на колене, поднасяне на роза и отваряне на кутийка с пръстен.

Но ако искате да опитате нещо по-различно и романтично, може да го направите в дискотека, пред много хора на площад в Рим или директно да отидете в нейната работа и да паднете на колене пред колегите.

Ако изберете да поискате ръката ѝ в ресторант, също може за паднете на колене, но може и да помолите сервитьора да постави пръстена в десерта или в чашата ѝ с шампанско.

Какво по-романтично предложение от това да станете рано сутринта, да приготвите закуска в леглото и да я поднесете с роза и пръстен?

Може да зададете заветния въпрос като използвате затова радиото, което тя слуша или наемете рекламно място в любимия ѝ вестник или сайт.

Приберете се преди нея, превърнете спалнята в най-романтичното място на света и в центъра на листата от рози поставете кутийката с пръстен, който тя сигурно отдавна очаква.

Изненадайте я, като дойдете рано сутринта пред дома ѝ и напишете с тебешир предложението си на тротоара пред дома ѝ. Алтернативен вариант е да го изпишете в снега (през зимата) или на замръзналия преден прозорец на колата ѝ.

Може да направите предложението по време на романтична екскурзия на места като Париж, Венеция, Рим, Тадж Махал или просто да запалите стария Форд и да отидете до дома на родителите ѝ, където да поискате най-официално ръката ѝ.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари