ezine.bg»Съвети»Как се махат смучки?

Как се махат смучки?

MarianeMariane
Джедай
143276420
Как се махат смучки?

На всекиго се е случвало поне веднъж в живота си да има смучка на видно място и това да му е причинило доста притеснения. Белезите на любовта или вампирските целувки са доказателство за един наистина интересен и бурен сексуален живот, но едва ли искате всички да са наясно с него.

Ето защо мнозина от вас се питат как се премахват смучки, особено след бурна нощ и преди важна среща, на която трябва да изглеждат най-малкото сериозни и улегнали.

И така, ако и вие се чудите как с премахват смучки, четете внимателно следващите редове.

Един от най-лесните начини за премахване на смучки е да я масажирате с лъжица, която преди това сте охладили във фризера. Може да опитате да постигнете същия резултат и с кубче лед, поставено в кърпа. Не натискайте прекалено силно, за да не доведе масажът до обратния ефект.

Други, пострадали от вампирски целувки, се кълнат, че смучките най-лесто се премахват отново с лъжица, но топла и чесън. Кожата, където е смучката, се масажира до зачервяване, след което се натрива старателно със срязана на две скилидка чесън.

Може да обработите мястото и със срязан на две кромид лук, суров картоф, масло от жълт кантарион, злато или сребро. Ако имате подръка крем или гел с алое вера, нанесете и от него и леко масажирайте.

В случай, че нямате подръка нито едно от изброените дотук неща, може да се опитате да премахнете смучката с обелка от банан.

Топъл компрес може да сложите едва 3-4 дни след появата на смучката, за да активизиране кръвообращението, което ще спомогне за оздравителния процес.

Но, ако наистина искате да се отървете от смучки, както и от всякакви други синини или кръвонасядания по кожата, то тогава постъпете разумно и се запасете с маз или крем с хепарин, които се продават в аптечната мрежа.

Те най-бързо и ефикасно ще спомогнат за премахването на смучките.

А докато това стане факт, може да скриете следите от страстта с малко зелен коректор за лице и пласт фон дьо тен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати