ezine.bg»Съвети»С какво се рисува по ноктите?

С какво се рисува по ноктите?

С какво се рисува по ноктите?

Всяка дама си мечтае за красив маникюр, а през последните години се наложи модата на декорациите и днес все повече жени демонстрират красиви нокти със смели рисунки и украшения.

За съжаление посещението при професионална маникюристка може да струва една прилична сума, която да не е по-възможностите на всекиго. Това е само една от причините някои дами, които предпочитат сами да се грижат за маникюра си, да се питат с какво се рисува по ноктите.

За да създавате сладки рисунки и дизайни, са ви необходими малко инструменти, точна ръка, акрилни лакове за рисуване и много въображение.

Ако все още не разполагате с професионален набор инструменти за рисуване по ноктите, какъвто може да намерите в специализираните магазини за козметика или да поръчате по интернет, може да се доверите на добрата стара игла за шиене.

С нейна помощ може да рисувате красиви цветни сюжети и модели, но не бива да забравяте, че тя е само временно решение.

Освен нея трябва да разполагате с малка гъбичка, както и дървена пръчка или тънки пинцети, с които да прикрепяте камъни, дантели и тъкани върху ноктите.

Разбира се, няма как да минете без различни по дебелина четки, с чиято помощ ще рисувате цветя, геометрични фигури и др.

Може да ползвате не само специализирани четки, но и стари четки за грим, които преди това сте измили много добре с шампоан и топла вода.

Много лесно ще създавате красиви десени, ако имате инструмент за поставяне на точки.

След като инструментите са налице, трябва да пристъпите към изборът на подходящи бои за рисуване. Употребата на лакове в различни цветове не е подходящо решение, защото те имат твърде плътна текстура. За предпочитане е употребата на различни акрилни бои.

А ако наистина искате да овладеете изкуството на маникюра и декорацията, може да вложите средства в закупуването на професионални инструменти за рисуване и професионални бои за рисуване върху нокти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати