С какво да комбинирам панталон брич?

С какво да комбинирам панталон брич?
Снимка: ezine.bg
12.06.2017

Всичко ново е добре забравено старо. Това важи с пълна сила за модата, където нещата идват на мода и си отиват само за да станат отново популярни след десетилетие. Смята се, че съвременните панталони брич, които сега са толкова актуални, произлизат от Франция.

В миналото те са били неделима част от униформите на полицаите и облеклото на ездачите, но влизат в гардеробите на дамите едва в началото на XX век. За кратко бричовете бяха ултрамодерни в началото на 80-те години на миналия век, но след това бяха забравени с мотив, че не са достатъчно женствени.

До днес, когато класическите панталони брич са отнова на мода. Елегантната им кройка и лекотата, с който прикриват някои досадни недостатъци, ги правят желани от всички дами.

Друга причина дамите да полудеят по панталоните брич е, че лесно се комбинират с всякакви блузи, ризи и аксесоари.

Много актуални ще изглеждате ако комбинирате панталоните брич с класическа риза, с всички видове дамски блузи - с къс, дълъг и дори без ръкави.

Няма да сгрешите ако обуете панталони брич с болеро, пуловер с поло яка, но ще накарате приятелките си да позеленеят от завист, ако се появите с къса прилепнала жилетка сафари.

Ще изглеждате перфектно и в комбинация с кожена жилетка или велурено яке.

Не се притеснявайте да експериментирате с цветове и материи, както да потърсите контраст между тях.

Съчетайте панталоните брич с подходящи ниски обувки или с елегантни обувки на висок ток, едри бижута и голяма усмивка.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари