Какво означава мокър сън?

Какво означава мокър сън?

На мнозина от нас се е случвало да се събудят, изпитали върховно удоволствие по време насън. И дори да не си спомняме с точност кого сме сънували и какво точно сме правили с него/нея, то страхотният оргазъм е налице и настроението е повече от приповдигнато.

Мокрите сънища, както мнозина наричат еротичните сънища, съвсем не са непознато явления и много хора ги изпитват постоянно.

Тук е моментът да уверим по-стеснителните от вас, че мокрите сънища са съвсем нормални и няма никаква причина да изпитвате срам или неудобство от това, че сте имали такъв.

Мокри сънища имат всички хора, независимо дали си го признават или не, и те са един своеобразен израз на това, че всичко с вас е наред.

Въпреки че много хора тълкуват сънища, е трудно да се тълкува един мокър сън. Сексуалното му съдържание е строго лично и в никакъв случай не е показател, че сте перверзни.

Понякога мокрият сън може да е индикатор, че може нещо в истинският ви сексуален живот не е достатъчно задоволително и търсите допълнителен отдушник насън. Може да е като заместител на липсващи в момента задоволителни сексуални контакти.

Мокър сън с непознат партньор не говори за желание за изневяра, по-скоро подсказва, че имате нужда от нещо по-ново и вълнуващо, каквото не сте изпитвали досега.

Какъвто и да е сюжетът на вашия мокър сън, не сте длъжни да го споделяте с партньора си. А ако насън сте правили секс с някой от любимите си екранни герои, това определено трябва да си остане само между вас двамата.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати