Как да разберете дали едно момиче ви харесва?

Как да разберете дали едно момиче ви харесва?
Снимка: ezine.bg

Жените са сложни, алогични, нежни и крайно противоречиви същества, чиято основна задача е да донесат повече красота и щастие на този свят. Истината е, че като цяло представителките на нежния пол е трудно да бъдат разгадани и често мотивите за поведението им са пълна мъгла за мъжете.

Добрата новина за господата е, чекогато една жена ги харесва, тя изпраща недвусмислени сигнали. Тези сигнали не са трудни за разгадаване и дават на господата зелена светлина да преминат към ухажване.

Може да сте сигурни, че едно момиче ви харесва, когато не само се опитва да завърже разговор с вас, но и внимателно слуша всичко, което ѝ казвате. Ако тя задава въпроси и иска допълнително информация, ако се опитва да продължи разговора, може да сте сигурни, че ви харесва.

Жените обичат мъже, които ги разсмиват. Но когато тя се смее дори и на най-глупавите неща, които казвате, работата е ясна - наистина ви харесва, при това много.

Жените, които ви харесват, трудно ще задържат зрителния контакт, защото се срамуват. Когато тя отмести очи в друга посока, щом я погледнете, може би трябва да се замислите дали да не я заговорите.

Ако все пак направите зрителен контакт с нея и зениците ѝ се разширят, може да сте сигурни, че наистина сте приковали интереса ѝ.

Най-сигурният начин да разберетедали една жена ви харесва, е да заговорите друга. Дамите не търпят конкуренция и и ревността веднага ще проличи.

Добра идея е да следите езика на тялото, който ще ви разкрие истинските ѝ намерения дори и без думи. Ако по време на разговор тя се е обърнала към вас, ако несъзнателно се навежда към вас, отмята косата си, така че да разкрие шията си, или просто си играе с косата, може да сте сигурни, че не само ви харесва, но има доста по-палави намерения към вас.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати