Кои са петте признака, че ти изневеряват?

Кои са петте признака, че ти изневеряват?
Снимка: ezine.bg

Темата за отношенията между мъжът и жената винаги е била много деликатна, защото няма точни рецепти за щастие или правила, които да се следват и да се получи желания от мнозина резултат - и заживели дълго и щастливо.

За съжаление днес все повече двойки се разделят заради изневяра на някого от партньорите, като трудно можем да хвърлим вината изцяло само на единия пол или на другия.

Повечето господа не са особено внимателни, когато са намерили ново увлечение и изневеряват на законната си половинка. Дори и дамите, които слагат рога на половинката си, не са толкова дискретни и могат лесно да бъдат разобличени. Наблюдавайте половинката си внимателно и вижте дали той или тя има някой от петте признака, че изневеряват.

Признак №1 - Студенина в кревата

От мига, в който мъжете разберат за какво им е даден пенисът, те мислят почти единствено и изцяло само за едно нещо - секс. И ако той не го прави с вас вече или сексуалните ви контакти са доста по-редки, може почти със сигурност да предположите, че си има друга.

За изневяра може да подсказва и желанието на половинката да опитате нови и нестандартни неща, които не само, че не сте правили досега, но дори не сте обсъждали. При дамите най-сигурният признак може да е студенината, както и твърде честите главоболия, използвани като извинение за отказ от секс.

Признак №2 - Крие от вас мобилния си телефон

Ако доскоро сте можели да ползвате мобилния му телефон, но сега той му е сложил парола и не ви позволява да го доближите, може да имате сериозни притеснения, че ще прочетете или научите нещо, което не бива да знаете.

Сигурен признак, че ви изневерява може да бъда смяната на паролите на пощенските кутии, които ползва, тези на социалните мрежи, както и нежеланието му да провежда телефонни разговори във ваше присъствие.

Признак № 3 Забележки или безразличие

Мъж, който изневерява, често започва да се дразни от законната си половинка и да я сравнява с любовницата. Той започва да я критикува за всичко или по-лошо - тя престава изобщо да го интересува и той се отнася с пълно безразличие към нея, външния ѝ вид или нейните чувства.

Същото важи и за жените. Когато тя престане да ви забелязва, значи е забелязала друг.

Признак №4 Грижа за външния вид

Когато мъж, който брои за спорт ходенето за бира до магазина изведнъж си купи карта за фитнес и започне да го посещава няколко пъти седмично, трябва да ви светне червена лампичка, че това не станало без причина.

Бъдете нащрек ако приятелката и съпругата ви изведнъж смени прическата си и започне всяка седмица да обикаля мола с приятелки в търсене на нови тоалети. Спонтанните покупки на скъпо луксозно бельо също не са спонтанни.

Признак № 5 Финансови разходи

Изневярата изисква не само време, но и допълнителни финансови средства, които няма как дълго време да бъдат прикривани от законната половинка. Ако съпругът ви започне да хвърля все повече средства за обеди и вечери извън дома и сметките са все по-високи, може би е време да се замислите за добър бракоразводен адвокат.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати