Как усещат жените кога са харесвани?

Как усещат жените кога са харесвани?
Снимка: ezine.bg

Колкото и един мъж да е прикрит, винаги може да разберете дали ви харесва или не. Женската интуиция е много силна и помага на жената да знае дали е харесвана. Така например, ако един човек ни харесва, можем веднага да го разберем, защото зениците на очите му неволно се разширяват. По-срамежливите мъже пък се усещат много изнервени, когато се намират около обекта на своите романтични чувства.

Те се опитват да се прикрият и умишлено отбягват погледа, стараят се да прикрият интереса си. Това е класическа реакция, защото никой не иска да разкрият чувствата му, ако се притеснява, че ще бъде отблъснат и пренебрегнат. По-уверените мъже пък постъпват точно по обратния начин. Те искат да впечатлят жената, искат да изпъкнат и да впечатлят със своите качества.

Добър начин да разберете дали един мъж ви харесва, е като го помолите за услуга. По начина, по който мъжът се отзове, ще видите дали има чувства към вас. Ако сте сигурни, че ви харесва, но не иска да се разкрие, покажете му че и вие имате симпатия към него. Покажете, че не ви е безразличен и най-вероятно той ще се реши да направи първата стъпка към вас.

Рейтинг

3
Общо 3 гласували
5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати