Какво да правя, ако един мъж не ме гледа в очите?

Какво да правя, ако един мъж не ме гледа в очите?
Снимка: ezine.bg

Езикът на тялото е нещо, което мнозина от нас разчитат трудно, но е изключително важен, защото чрез него можем да усетим какви са чувствата на околните към нас. Мъжът срещу вас (без значение дали вече ви е половинка, или пък все още не сте заедно) задължително трябва да прави контакт с вас с очите.

Колко дълго се задържа зрителният контакт също е много важно, защото ако ви гледа по-дълго, това е знак, че определено ви харесва. Ако пък не ви гледа в очите, това не говори добре за бъдещите ви отношения. Ако мъжът, с който имате връзка, спре да ви гледа в очите, това също не е хубаво.

Възможно е той да крие нещо от вас, да е гузен и притеснен. Най-добре седнете и поговорете с него, защото е възможно да настъпват трудни времена за връзката ви и трябва да се изясните навреме. Все пак не е хубаво да ви обзема прекалена параноя.

В повечето случаи обаче, именно мъжкият поглед ни показва онова, което все още не сме чули на думи. Ако харесвате мъж и той отбягва вашия поглед, напълно възможно е да не отвръща на вашите чувства.

Възможно е нещо съвсем различно – мъжът да е изключително срамежлив и да се притеснява от визуален контакт с вас. Стана ясно, че ако си имате сериозен приятел, който изведнъж започне да отбягва погледа ви, това е сериозен знак за неприятности.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати