ezine.bg»Съвети»Как да омекне естествена кожа?

Как да омекне естествена кожа?

Как да омекне естествена кожа?

Носенето на продукти от естествена кожа добавя елегантност, стандарт и стил на собственика си. Кожата е материал, който е от удобен при всякакви метеорологични условия и по всяко време.

Когато купувате висококачествен кожен артикул, можете да го носите дълги години, но понякога новия продукт е твърд и може да бъде неудобен. Можете обаче да омекотите естествената кожа, като използвате един от методите, описани по-долу.

Омекотяване на естествена кожа с вазелин

Този инструмент се намира в почти всеки дом. Вазелинът ще омекотява и подмладява кожените изделия. Този продукт е идеален за леки и елегантни кожени якета, тъй като не оставя петна и няма чужда миризма.

За да омекотите коженото изделие, разтрийте го с вазелин по целия периметър, докато стане умерено влажен. След това оставете артикула за 15-20 часа, докато докато се абсорбира напълно.

Омекотяване на естествена кожа с яйчен белтък

Ако в къщата ви няма вазелин, то можете да използвате яйчен белтък за омекване на естествената кожа. За да направите това, внимателно отделете жълтъка от белтъка. Разбийте го на пяна, най-удобно е с миксер. След това положете върху продукта от кожа и изчакайте няколко часа действието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати