ezine.bg»Съвети»Как да отпуснем дънките?

Как да отпуснем дънките?

Как да отпуснем дънките?

Няма нищо по-лошо от това един ден с ужас да установим, че не можем да влезем в дънките си или сме си купили дънки, които ни стягат. Можем ли да отпуснем малко дънките, за да успеем да ги обуем? Повечето дънки се свиват, след като ги изперем. Хванете крачолите и горната част на дъките и се опитайте леко да ги разпънете. След това разтегнете в областта на талията, като ги опънете във всички посоки.

Това ще помогне да се разшири платът. Друг вариант е като облечете дънките просто да направите няколко клека и разпъвания. Така те ще ви станат по-удобни. Друг вариант, който ви предлагаме, е гладенето. Гладенето помага за изравняване на набръчканите места на плата и го отпуска, затопляйки го.

Напръскайте дънките с малко вода. Смесете малко вода с течен омекотител и ги напръскайте. След това ги обуйте и направете няколко клека. Предложенте методи за много ефективни за отпускане на дънки, но имайте предвид, че твърде тесните дънки не бива да се носят, защото предизвикват силен дискомфорт и стягане. Методите помагат за отпускане на дънки, които леко са са свили, не и на дънки, които са с няколко номера по-малки от необходимото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати