ezine.bg»Мрежата»Анонимен в Ezine.bg
Анонимен
Анонимен
Новак
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Обсебена от него и отмъщениепреди 4 месецаЗдравейте, какво бихте направили в името на любовта?

  Ето аз ще ви кажа честно бих направило всичко дори невъзможното. Имаше едно момче харесвах го с години той не ми обърна никакво внимание дори може да се каже, че го преследвах, бях обсебена от него, но много го обичам какво да направия за първи път ми се случва такова нещо.

  Той е първият в който се влюбих от първит миг в който го видях и от тогава не мога да го забравия, а знам че трябва. Преди няколко месеца ми писа, че доста съм му се наскала, и че подхода ми не е бил правилен. Направих неща с който натисна не се гордея но бях готова на всичко за него даже му писах, че каквото и да става винаги ще бъда до него.

  Но явно за него не означавам нищо защо ми писа само интимни неща. Явно мъжете не обичат жени който тичат след тях и ги преследват.

  Когато разбраха, че продължават чувства ми към него ме блокира, после пак ме отблокира и пак ми блокира, но аз не спирам да търсия контакт с него не мога да се откажа аз направих доста неща за тези години и не мога да си представия да се откажа толкова лесно от него, а и все още го обичам и сърцето ми бие само за него.

  Каза ми също, че "не съм негов тип" вие това как го разбирате и бихте ли имали сексуален контакт с човек който не е ваш тип.

  Затова сега искам да му отмъстия защо той се подиграва с мен и с чувства ми. Какво ще ме посъветвате.