Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

При бели петна по ноктите - рибено масло и топли ваниПри бели петна по ноктите - рибено масло и топли вани
При бели петна по ноктите се препоръчва преди лягане ноктите да се потопят за 5-10 минути в гореща вода. След това основата на ноктите се намазва с рибено масло за през нощта....
Помощ при бели петна по езикаПомощ при бели петна по езика
Още за методите за справяне с белите петна по езика....
Бели петна по кожата - ВитилигоБели петна по кожата - Витилиго
3
Витилиго е състояние, при което се развиват бели петна върху кожата. Всяко място по тялото може да бъде засегнато и повечето хора с това заболяване имат бели петна върху много области на тялото си....
Маска против петна по лицетоМаска против петна по лицето
3
Отмийте маската против петна по лицето с хладка вода и нанесете подходящия за вас крем....
Желиран език по мексиканскиЖелиран език по мексикански
Езикът се сварява до готовност, като към средата на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на кубчета. Когато са готови, се отцеждат, а в бульона се сипва желатинът....
Свински Език по ЛовджийскиСвински Език по Ловджийски
В тенджера в леко подсолена вода сложете 1 бр. дафинов лист и няколко зрънца черен пипер, сварете свинския език до готовност /60-90 минути/. Изчакайте да изстине и нарежете свински език на филийки....
Телешки език по карибскиТелешки език по карибски
Езикът се сварява до омекване. В това време тиквата се настъргва, ананасът се нарязва на ситно. Езикът се пуска в ледено студена вода и се обелва....
Телешки език и шкембе по манастирскиТелешки език и шкембе по манастирски
2
Телешкият език и шкембе по манастирски са мнгоо вкусни....
Свински език и сърца по селскиСвински език и сърца по селски
Свински език и сърца по селски сервираме, докато гозбата с карантия е още топло....
Причини за поява на бели петна по кактуситеПричини за поява на бели петна по кактусите
Затова, когато отглеждате кактуси, трябва да сте наясно на какво могат да се дължат белите петна по тях. Появата на бели петна по кактуса се дължи на неблагоприятни условия....
При лунички и петна по кожата - оцетен извлек от хрянПри лунички и петна по кожата - оцетен извлек от хрян
Течността използвайте за изтриване на лицето или други участъци от кожата - сутрин и вечер при петна и лунички. Рецептата за оцетен извлек от хрян е от книгата “Большая энциклопедия....
Език в гювечеЕзик в гювече
2
След това с полученото се покрива езикът. По желание може да се капне и малко вино. Гювечетата се затварят с капачета и се пекат 20-30 минути на умерена фурна....
Език в гърнеЕзик в гърне
Във всеки прорез се слага по малко сланина, 1-2 зърна черен пипер, отчупено парченце дафинов лист. Половината от доматите се изсипват на дъното на гърнето....
Език на фурнаЕзик на фурна
Езикът се подрежда в подмазнена тава и се залива със смес от ситно нарязаните домати, доматеното пюре, малко от прецедения бульон, червеното вино, като се овкусява със сол и черен пипер....
Език в маслоЕзик в масло
7
Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....
Език в сачеЕзик в саче
1
Сложете езика и го запечете равномерно от двете страни, като добавяте по още малко масло. Поръсете със сол, млян черен пипер и нарязаните на гръгчета лук и чушки....
Език с гъбиЕзик с гъби
Добавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън. По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана. Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз....
Език в маслоЕзик в масло
7
Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете езика в платото, полейте с разтопено краве масло и овкусете....
Бели сладки по гръцкиБели сладки по гръцки
Това ще помогне за по-лесното им белене. Когато са готови, ги накълцайте на дребно и запечете на 150-градусова фурна. В съд смесете яйцето, ванилиите, захарта и мекото масло....
Мезе от варен телешки език по селскиМезе от варен телешки език по селски
Осолете и намажете със селитрата суровия телешки език, оставете го в хладилника за 13-15 дни и след това го измийте и го сварете, така месото става по-крехко....
Телешки език в маслоТелешки език в масло
2
Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Език a la provencaleЕзик a la provencale
Залейте езика с лимонов сок преди поднасяне....
Телешки език с кашкавалТелешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния пипер....
Телешки език на скараТелешки език на скара
1
Започваме да нареждаме филиите телешки език и оставяме да се запичат за кратко от двете страни. Телешки език на скара е разкошно и вкусно предястие - особено с горчичен сос....
Свински език с картофиСвински език с картофи
В йенска тенджерка слагаме задушения лук, след него добавяме картофите, топеното сирене, накрая езика и червения пипер. Заливаме с бульона, в които се е варил езикът и червеното вино....