Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Имате вагинален сърбеж и парене? Прочетете товаИмате вагинален сърбеж и парене? Прочетете това
След необмислени креватни авантюри, може да си докарате и хламидия, генитален херпес и генитални брадавици, които също обострят вагиналния сърбеж и паренето....
Вагинално кървенеВагинално кървене
Диагностициране на вагиналното кървене Всяко едно нерегулярно вагинално кървене е обект на лекарите. Кървене, което се проявява в период по-дълъг от три месеца подлежи на по-специални изследвания....
Вагинално течениеВагинално течение
Симптоми при вагинално течение Симптомите на гъбичната инфекция включват парене, сърбеж, смъдене и болки при уриниране....
Парене в гърлотоПарене в гърлото
1
Прекомерното натоварване на гласните струни също може да предизвика парене в гърлото....
Парене на очитеПарене на очите
Причини за парене на очите Паренето на очите може да се дължи на много заболявания или състояния....
Вагинална сухотаВагинална сухота
2
Симптоми при вагинална сухота Основните симптоми при вагинална сухота се изразяват в чувство за парене и сърбеж. Болката е най-силно изразена при полов акт, във връзка с липса на адекватно овлажняване на лигавицата....
Вагинално раждане след цезарово сечениеВагинално раждане след цезарово сечение
Ако причина за цезаровото сечение е бил някакъв ваш проблем – тесен таз или сърдечна болест, също няма как да ви бъде позволено да родите вагинално....
Причини за обилно вагинално течениеПричини за обилно вагинално течение
Съставът на течността зависи от вагиналния епител....
Парени геврециПарени гевреци
Парените гевреци са готови....
Туршия – паренаТуршия – парена
Измиват се и се изчистват камби, зелени домати, карфиол, моркови, зеле и целина. Смесва се водата с оцета, солта, захарта, черен пипер, бахар, дафинов лист и се слага да заври в голям съд. Във врящата смес се пускат почистените...
Парено зелеПарено зеле
Нарязваме предварително почистеното зеле на едри парчета. Смесваме продуктите за маринатата и ги кипваме, като ги разбъркваме до пълното им разтваряне. Сваляме сместа от котлона и потапяме зелевите листа. Оставяме ти да...
Парени поничкиПарени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар. Яйцето се разбива с останалото количество захар. После всички продукти се смесват...
Парени патладжаниПарени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути. Изваждайте патладжаните настрана и когато са готови всички ги оставете да престоят между 7...
Парена СланинаПарена Сланина
Сланината е в количество, избрано от вас. Нарежете я на малки парчета. Сложете в съд на котлона равни части вода и зелев сок /количеството трябва да е такова, че да покрива сланината/. Ако зелевият сок не е достатъчно...
Парени гевречетаПарени гевречета
Преди да ги сложим във фурната, поръсваме парените гевречета с едра сол и сусам....
Парени соленкиПарени соленки
1
Парените соленки са много вкусни....
Парена туршияПарена туршия
1
Всички зеленчуци се измиват. Дръжките на чушките се отрязват ниско и семенната им част се набожда на няколко места дебела игла. Обеления керевиз се нарязва на парчета, а карфиолът се накъсва на розички. Скилидките чесън...
Парени кренвиршиПарени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една чаена чаша вода. Зелето се нарязва на тънки ивици и се попарва в тенджера...
Парени чушкиПарени чушки
Смесете оцета, водата, солта, захарта и нарязаната целина и ги възварете за маринатата. Изтърбушете чушките, почистете ги и ги пускайте по 5 бр. в горещата марината, като добавяте по малко от олиото, което ще им придаде...
Парена туршияПарена туршия
2
Чушките се измиват и дръжките им се отрязват. Кипва се марината от вода и оцет в съотношение 1:3. Пускат се подправките, солта и олиото. Чушките се пускат във врящата марината, като остават там 1 – 2 мин. , докато...
Парени кренвиршиПарени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една чаена чаша вода. Зелето се нарязва на тънки ивици и се попарва в тенджера...
Вагинален вестибулитВагинален вестибулит
Точните причини за появата на вагинален вестибулит не са уточнени....
Причини за парене в устатаПричини за парене в устата
В други случаи чувството за парене в устата е следствие на медицински състояния. В тези случаи състоянието се нарича вторичен синдром на парене в устата....
Причини за вагинална болкаПричини за вагинална болка
Тук ще ви покажем някои от възможните причини за вагинална болка. 1....
Парен патладжанПарен патладжан
2
Смесете оцета, олиото и захарта и ги сложете да заврат. Нарежете патладжаните подобно на диня - на резени, и ги пускайте в саламурата за 10 минути. Попарете така всички патладжани и ги оставете да престоят за 7 часа....