Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга на пара в сос
Поднесете рибата на пара топла заедно със соса в подходящи индивидуални чинии.
Нека ви е вкусно с тази сьомга на пара в сос...
Зеленчуци на пара с кашкавал
Всички зеленчуци сварете на пара. Още докато са горещи зеленчуците, добавете маслото, нарязано на парчета.
Много бързо то ще се разтопи, добавете сол на вкус и разбъркайте....
Аспержи на пара с лек сос
Аспержите на пара се сервират, като във всяка чиния се налива малко сос, а върху него се слага порция аспержи....
Зеленчуци на пара с веган сметана
Зеленчуците се приготвят на пара за около 10 минути, до готовност.
На тиган се загрява зехтина и се изсипват подправките, за да се запържат за 2-3 сек., след което се добавя сметаната. Разбърква се....
Новогодишна баница с пара и двоен вкус
Завийте ги в центъра на тавата и пъхнете парата, която се увива във фолио.
Разпънете фините кори и намажете също с млечната смес, на тях поръсете от натрошеното сирене и полейте с масло или олио....
Яйца на пара с коприва и шунка
За яйцата на пара с коприва и шунка копривата се изчиства, измива и нарязва.
Посолява се и се задушава в малко масло....
Броколи на пара с лимон и масло
Броколите се поставят в тенджера с решетка за варене на пара. След като заври водата се варят 10 минути.
Изваждат се в стъклена купа или йенска тенджерка....
Скумрия на пара с чесън и розмарин
Похлупете и варете рибата на пара, докато се сготви месото.
Сервирайте скумрията на пара с чесън и розмарин с лимонче....
Риба на пара по руски
Подредете върху решетката в съда за готвене на пара нарязаната на порции риба с кожата надолу, сипете бульона, прибавете черния пипер и солта, нарязания лук, корените магданоз и задушавайте на слаб огън около 15 мин....
Питка с пара в кексова форма за ВасильовденПресейте брашното и добавете солта в него, разбъркайте.
В голяма купа разбийте яйцата и добавете прясното мляко, маята, олиото, захарта и киселото мляко и замесете тесто, като добавяте от брашното на етапи.
Поставете...
1
Свинско контрафиле на пара с гъби пачи крак
Свинското контрафиле на пара с гъби пачи крак е готово....
Сьомга със зеленчуци на пара и сос Холандез
Сьомгата със зеленчуци на пара и сос Холандез е много вкусна....
Сьомга на пара с императорски ориз и печени моркови
Приятен апетит с моята сьомга на пара с императорски ориз и печени моркови!...
Пелмени на пара по корейски (Поу за)
Подредете ги в тенджера за варене на пара или върху метално сито или гевгир в обикновена тенджера и ги варете с бульон или вода....
Репички на пара с пюре от бял лук и червено цвекло
За репичките:
Поставя се съд за готвене на пара да заври на котлона.
През това време репичките се почистват добре, но се оставя малка част от зеленината към тях....
Великденски поверияСамият Великден се празнува цели седем дни, тоест цялата седмица и затова тя се нарича Светла Великденска Седмица. Всеки ден носи светло име: светъл понеделник, светъл вторник......
6
Великденски легенди
Легенди за Великден от езически времена
Великденските обичаи са отглас от по-стари вярвания от езически времена....
Великденски Кактус
Грижи за великденски кактус у дома
След закупуване на цъфнал великденски кактус, растението у дома може да изхвърли всички пъпки и цветове поради стрес....
Великденски пиленца и Великденски яйчица
Остават се в хладилника да се стегнат, след което са готови да заемат мястото си до козуначените пиленца на Вашата шарена, богата и вкусна Великденска трапеза!
Да ви са вкусни! :)...
Великденски ошав
Изключете и изчакайте да излезе парата.
Пресипете приготвения ошав в подходяща купа.
Сервирайте великденския ошав както топъл, така и студен....
Великденски курабийкиВ купа разбийте с помощта на миксер яйцата заедно със захарта и ванилиите, прибавете разтопената мас (не гореща) и настърганата кора на лимона.
Отделно в киселото мляко прибавете двата вида сода, разбъркайте и след като...
6