Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
Взимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
Консервиране на домати за готвенеКонсервиране на домати за готвене
Рецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
Полезни съвети за готвене на рибаПолезни съвети за готвене на риба
Когато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма. Ако искате да сварите риба, направете първо зеленчуков бульон като за супа....
Домати за готвенеДомати за готвене
Охладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
Пържени банани за готвенеПържени банани за готвене
Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
Консервирано месо за готвенеКонсервирано месо за готвене
Консервираното месо за готвене е готово....
Стерилизирани тиквички за готвенеСтерилизирани тиквички за готвене
2
Като кипне водата, се държи 15 минути и се оставя в топлата вода и на другия ден се вади и слага на студено в мазето. Може да се използва всякакво ядене, като се изцежда от водата....
Кюфтенца от извара без готвенеКюфтенца от извара без готвене
Сервирайте кюфтенцата от извара без готвене върху зелена салата....
Домати за готвене в бурканиДомати за готвене в буркани
1
Съхраняват се на хладно. Доматите за готвене в буркани са готови....
Риба на плочаРиба на плоча
1
Рибата на плоча е готова....
Риба на шишРиба на шиш
Почиствате рибата и я режете на порции. По желание може да овкусите вътрешността на рибите и да ги нанижете цели. Овкусявате със сол и черен пипер....
Риба на грилРиба на грил
Осолете рибата, прибавете черен пипер на вкус и залейте с чаша балсамов оцет и зехтин и накълцания лук. Оставете да се маринова за половин или един час, след което загрейте грила и отцедете рибата....
Риба на параРиба на пара
1
Сложете приставката за готвене на пара, поставете в нея рибата, похлупете и оставете да се вари за около 10 минути....
Риба на грилРиба на грил
Осолете рибата, прибавете черен пипер на вкус и залейте с чаша балсамов оцет и зехтин и накълцания лук. Оставете да се маринова за половин или един час, след което загрейте грила и отцедете рибата....
Какаов сладкиш със сметана за готвенеКакаов сладкиш със сметана за готвене
Поръсете с пудра захар, преди да поднесете вашия какаов сладкиш със сметана за готвене....
Грах яхния със свинско за готвенеГрах яхния със свинско за готвене
Добър апетит с тази грах яхния със свинско за готвене!...
Стерилизирани Тиквички в буркан за готвенеСтерилизирани Тиквички в буркан за готвене
На другия ден изправяме бурканите и проверяваме дали са запечатани хубаво...
Христова Риба на ФурнаХристова Риба на Фурна
3
Христовата Риба на Фурна е готова....
Хрупкава риба на тиганХрупкава риба на тиган
Хрупкавата риба на тиган е готова....
Риба Треска на СкараРиба Треска на Скара
В чиния поставяме от филетата треска и отгоре поръсваме с нарязания на дребно магданоз....
Едра риба на фурнаЕдра риба на фурна
Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути. За плънката накисваме сушените домати в топла вода за 10 минути. В нагорещен сух тиган запържваме до златисто нарязания на ивици бекон....
Маслена Риба на ФурнаМаслена Риба на Фурна
Маслената Риба на Фурна е готова....
Ароматна риба на фурнаАроматна риба на фурна
Ароматната риба на фурна е готова....
Риба плакия на фурнаРиба плакия на фурна
2
Рибата със зеленчуци се пече в загрята на 200 градуса фурна за 20 минути. Плакията е готова. Рибата плакия на фурна е много вкусна....
Риба на халогенна фурнаРиба на халогенна фурна
После филетата се редят в алуминиева тавичка и се слагат да се пекат на долна скара в халогенна фурна за 30 минути на 200 градуса. След това тавичката се вади, рибата се обръща и тавичката се мести на горната скара....