Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в статии

Как да изберем градински ножициКак да изберем градински ножици
Критерии при избор на градински ножици На рафтовете на специализираните магазини има огромен избор от градинки ножици....
Градинарски омлетГрадинарски омлет
Градинарският омлет е много вкусен....
Градинарски постен гювечГрадинарски постен гювеч
Градинарският постен гювеч е готов....
Леща по градинарскиЛеща по градинарски
1
Посолете на вкус и поръсете с мащерка на вкус, след като лещата яхния поври още 5 минути, вашата леща по градинарски е готова. Премахнете тенджерата от котлона....
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...
Калмари по градинарскиКалмари по градинарски
Доматите се режат на 1/4. Поръсват се с малко сол, захар и зехтин и се пекат в тавичка при 220 градуса. Патладжанът се реже на полумесеци, тиквичката на ивици и се пържат за 5-6 минути в силно загрят зехтин 2-3 с.л. Малко...
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме. Овалваме добре парчетата месо и в тиган с малко загрято олио ги запържваме...
Гювеч по градинарскиГювеч по градинарски
Гювечът по градинарски е готов....
Пиле по ГрадинарскиПиле по Градинарски
Режем бутчетата на 2. Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките. Наливаме вода, колкото да се покрият зеленчуците. Ако е нужно, сгъстяваме с брашно...
Свинско по градинарскиСвинско по градинарски
Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
Риба по градинарскиРиба по градинарски
В мазнината задушваме до омекване дребно нарязаните лук, моркови и целина. Прибавяме нарязаните на филийки гъби и домати и оставяме да се задушават до изпаряването на водата. Добавяме червения пипер, маслините и обелените...
Борш по градинарскиБорш по градинарски
1
Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен пипер. След малко пуснете и паламудите. Оставете да поври 30 минути, след...
Телешко по градинарскиТелешко по градинарски
Сервирайте телешкото по градинарски поръсено обилно с магданоз....
Пуешко по градинарскиПуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре, брашното, подправени с червен пипер. Досипете гореща вода, виното и...
Агнешко по градинарскиАгнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати, чушка, зеления фасул. Захлупете съда и гответе на тих огън около 1 час...
Картофи по градинарскиКартофи по градинарски
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Естрагонът се слага в купичка, залива се с оцета и се оставя да престои няколко минути. След това се сипва горчицата...
Говеждо по градинарскиГовеждо по градинарски
Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в което сте добавили и половината от маслото. Запържете месото от всички...
Супа по градинарскиСупа по градинарски
Във вряща подсолена вода се прибавят нарязаните на кубчета моркови и целина, зелето, нарязано на ситно, кубчета картофи и зеления фасул, нарязан на дребни парчета. Парченцата червено цвекло сварете отделно. Запържете ситно...
Пържоли по градинарскиПържоли по градинарски
Пържолите по градинарски са готови....
Телешко по градинарскиТелешко по градинарски
Сервирайте телешкото по градинарски поръсено обилно с магданоз....
Пуешко по градинарскиПуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре, брашното, подправени с червен пипер. Досипете гореща вода, виното и...
Борш по градинарскиБорш по градинарски
1
Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен пипер. След малко пуснете и паламудите. Оставете да поври 30 минути, след...
Картофи по градинарскиКартофи по градинарски
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Естрагонът се слага в купичка, залива се с оцета и се оставя да престои няколко минути. След това се сипва горчицата...